Forside Fora Off-topic Er 12 øl i løbet af weekenden for meget?

Currently, there are 0 users and 1 guest visiting this topic.
  • Oprettet af
    Emne
  • #0
    Noize
    Rusher
    • E-peen: 177

    Skulle spørge fra en ven..: Er ovenstående hver weekend, fra fyraftern fredag til lørdag ved senge tid. måske en enkelt om søndagen for meget??

Viser 13 svar - 1 til 13 (af 13 i alt)
  • Forfatter
    Svar
  • #1
    Kenkari
    Moderator
    • E-peen: 3,557

    Alt alkohol, der er en vane, er for meget.

    Det er måske lidt voldsomt sagt, men drikker du på det samme tidspunkt, nogenlunde den samme mængde, så bruger du det til at stikke af fra noget.

    Og ja, jeg vil sige, er 12 øl hver weekend er for meget.

    Jeg kan f.eks. sagtens drikker 12-14 øl på en weekend, men ikke hver weekend. Der kan sagtens gå flere uger mellem. Men, drikker man hver weekend, så stikker man af fra noget, og har noget at slås med.

    #2
    NightBreaker
    Moderator
    • E-peen: 1,629

    Hvis det kun er en weekend, så er der ikke noget problem for mig.

    Ps. Er stoppet med mit vin forbrug.

    #3
    Emilsa
    Rusher
    • E-peen: 1,353

    Det kommer vel an på hvad man skal den pågældende weekend. Er jeg i shelter, på middelalder eller lign, så kan jeg nemt drikke noget mere end det dobbelte. Andre weekender er jeg tørlagt.

    #4
    Stormtrooper
    Rusher
    • E-peen: 243

    Jeg vil mene, at det er for meget, ja. Hvis det er noget, der sker nærmest hver weekend.

    #5
    hqx
    Rusher
    • E-peen: 435

    Det kommer an på hvilke slags øl det er 🙂

    Er det letøl/pilsner og det er HVER weekend så er det for meget alene fordi det er en vane.

    Er det gode IPA eller stouts er det for meget fordi du får for meget alkohol jvf. anbefalingerne fra sundhedsyrelsen.

    Min filosofi mht øl er dog kvalitet over kvantitet. Hvis man nu deler en super god imperial stout så er man altså mæt på indtryk i et godt stykke tid 🙂

    #6
    Emilsa
    Rusher
    • E-peen: 1,353

    #5 Kvantitet er en kvalitet i sig selv, som Stalin nu engang sagde. Ikke at jeg ikke sætter pris på en god secial øl eller fem. Men hvis man har tænkt sig at være seriøst bedugget, så kan Pokal pilsner på flaske på tilbud i brugsen nu noget – foruden nostalgi faktoren.

    #7
    hqx
    Rusher
    • E-peen: 435

    #5 Kvantitet er en kvalitet i sig selv, som Stalin nu engang sagde. Ikke at jeg ikke sætter pris på en god secial øl eller fem. Men hvis man har tænkt sig at være seriøst bedugget, så kan Pokal pilsner på flaske på tilbud i brugsen nu noget – foruden nostalgi faktoren.

    14% Imperial Stout Double Black Mash – Bourbon Barrel Aged. Det kan man altså også blive seriøst fuld af 🙂

    Må tilstå at det er mange år siden jeg aktivt har søgt „at blive fuld‟. Faktisk så jeg helst at øl generelt havde meget lavere ABV, problemet er dog at de generelt ikke smager så godt.
    (source – mig selv med ret mange forskellige øl smagt 🙂

    Amager Bryghus – Double Black Mash Bourbon (2020)

    #8
    Emilsa
    Rusher
    • E-peen: 1,353

    #7

    Forstå mig ret, jeg er 100% en tilhænger af at man ikke nødvendigvis behøver at blive fuld for at nyde sin øl. Her ser du eksempelvis 4 liter Jakobsen Brown Ale i en gryderet fra middelalderen.

    #9
    hqx
    Rusher
    • E-peen: 435

    #7

    Forstå mig ret, jeg er 100% en tilhænger af at man ikke nødvendigvis behøver at blive fuld for at nyde sin øl. Her ser du eksempelvis 4 liter Jakobsen Brown Ale i en gryderet fra middelalderen.

    Det ser fandme godt ud! Ølbraisering er voldsomt undervurderet. Og hvis du så samtidig får god røgsmag ind i det så kan det jo næsten ikke blive bedre.

    Min go-to i den stil er svinekæber i øl, smager bare super godt og mega nemt at lave.

    #10
    Emilsa
    Rusher
    • E-peen: 1,353

    #9 – Hvis man er til bålmad, så kan jeg varmt anbefale at dykke ned i middelalderkøkkenet – der er en bred og fremmedartet vifte af smagsoplevelser. Nogen af mine gode kammerater er meget nørdet omkring historisk madlavning

    #11
    Johbe
    Rusher
    • E-peen: 131

    #9 – Hvis man er til bålmad, så kan jeg varmt anbefale at dykke ned i middelalderkøkkenet – der er en bred og fremmedartet vifte af smagsoplevelser. Nogen af mine gode kammerater er meget nørdet omkring historisk madlavning

    Har du nogle gode sider/kilder med inspiration og info?

    #12
    StultusX2
    Rusher
    • E-peen: 2,043

    JA-TAK #8 At komme med opskriften!? – DÈT billede gør intet!

    ..og ja – det SER godt ud ♥-♥-♥

    #13
    StultusX2
    Rusher
    • E-peen: 2,043

    Edit: til #12

    Aaah, en middelalder hemmelighed. Bevares, JC be praised…

Viser 13 svar - 1 til 13 (af 13 i alt)
  • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...