Forside Fora Mad og drikke Dåsemad i skabet

  • Dette emne har 21 svar og 17 stemmer, og blev senest opdateret for 3 år siden af Nickell.
Currently, there are 0 users and 1 guest visiting this topic.
  • Oprettet af
    Emne
  • #0
    Peldrol
    Rusher
    Offline

    Jeg kom til at kigge i vores skab med konserves, og det ser lidt trist ud. Så tænkte jeg, man kan jo få så meget, men hvad er jeres go to dåsemad i skabet?

    I luksus enden har jeg confit de canard, konfiterede andelår. Ud over det er der jo majs, kippers, cocktail pølser, tun og makrel. Jeg kan huske jaka bov, som faktisk smager rigtig godt, og som er nemt og hurtigt at tilberede. En sjælden gang får vi forloren skilpadde, som også er sindsygt lækkert med en rodfrugt mos til.

    Så jeg søger lidt inspiration til hvad man komme ind i skabet, hvis man lige hurtigt skal bikse et måltid sammen.

    • Dette emne blev ændret 3 år siden af Cancerman. Årsag: Flyttet
Viser 21 svar - 1 til 21 (af 21 i alt)
  • Forfatter
    Svar
  • #1
    VampiricEye
    Rusher
    • 3851 Indlæg
    Offline

    Spam

    Nintendo Influencer

    På dansk: https://www.youtube.com/channel/UC-6I6HgrpYjimEpvayLu3Vg

    På engelsk: https://www.youtube.com/channel/UCNNzj5gu0Iolj4vcNIp1IUA

    #2
    Peldrol
    Rusher
    #0 Trådstarter
    • 96 Indlæg
    Offline

    #1

    DERFOR HEDDER DET “SPAM”
    Faktisk er SPAM (“Spiced Pork and hAM”) et varemærke for billigt dåsekød, der minder om vores egen “Jaka bov”. Men da Monty Python legede med ordet i en berømt tv-sketch (www.ironworks.com/comedy/python/spam.htm), gik der kult i fænomenet. Siden er SPAM blevet et symbol på noget underlødigt og usundt, som findes i rigelige mængder. Samtidig rimer det på “scam”, der kan oversættes med: “en klam fidus”. Altså et fint billede på nettets uønskede masseforsendelser.

    #3
    VampiricEye
    Rusher
    • 3851 Indlæg
    Offline

    #2 On a more serious note, så kan du da tilføje torskerogn til arsenalet. Hvis man skærer skiver af det og steger dem på panden, så er det ekstra godt.:)

    Nintendo Influencer

    På dansk: https://www.youtube.com/channel/UC-6I6HgrpYjimEpvayLu3Vg

    På engelsk: https://www.youtube.com/channel/UCNNzj5gu0Iolj4vcNIp1IUA

    #4
    RetardedWookie
    Rusher
    • 226 Indlæg
    Offline

    Vi gør ikke ret meget i dåsemad, men jeg husker denne lækre sag fra feltrationerne i militæret:

    Jeg husker det som en lækker leverpostej, men måske skyldes det bare at alt smager godt når man er skidesulten..

    Kunne være man skulle prøve at købe den igen.

    • Dette svar blev ændret 3 år siden af RetardedWookie.
    #5
    MiNo
    Rusher
    • 770 Indlæg
    Offline

    #0 efter den her “Jeg kan huske jaka bov, som faktisk smager rigtig godt” kommer jeg aldrig til at tro på noget du siger. Jeg kan ikke helt forstå jeg skulle læse den sætning.

    Jeg tænker “Kan til nød overveje i en liv-eller-død situation” 🙂

    #6
    ElSenator
    Rusher
    • 579 Indlæg
    Offline

    #4, Jeg elsker dåseleverpostej. Jeg har altid et par stykker af dem i skawet.

    Af andet har jeg flåede tomater, tomatpure og dåsebønner. Det er vist det hele.

    #7
    TormDK
    Rusher
    • 443 Indlæg
    Offline

    #3 Vinder tråden. Torskerogn stegt på panden ftw.

    #8
    Nioxic
    Rusher
    • 414 Indlæg
    Offline

    eneste dåsemad vi køber er kattemad og tomat-produkter (hakkede eller det der koncentrat noget)

    den leverpostej som #4 nævner er dog overraskende god, vil jeg tilføje

    OG bonus: der er ikke alle mulige sære ingredienser i. Den er faktisk ret clean!

    #9
    LiberNull
    Rusher
    • 483 Indlæg
    Offline

    Fiskeboller, muslinger og til højtider andelever.

    The multiplication of our kind borders on the obscene; the duty to love them, on the preposterous.

    #10
    maestro
    Rusher
    • 111 Indlæg
    Offline

    Som ung spiste jeg meget ravioli. Jeg kan dog ikke lide det længere. Det eneste der smager direkte godt er spaghetti napoli med kødboller og cocktailpølser.

    #11
    Razorblade
    Rusher
    • 195 Indlæg
    Offline

    Er andelever ikke på “forbudt” listen?, ser eddermame klamt ud, når de bliver tvangsfodret.

    #12
    knekker
    Rusher
    • 1073 Indlæg
    Offline

    Et groft kornet ristet brød med skiveskåret torskerogn stegt på pande:
    Læg et par streger HP sovs på rugbrødet, derefter nogle syltede rødbeder, og så den gyldenbrune stegte torskerogn oven på, og spis med bestik. Det er et af mine lette yndlings frokost menuer når jeg befinder mig i Danmark og arbejder hjemme fra.

    #13
    medisterKongen
    Rusher
    • 553 Indlæg
    Offline

    Kokosmælk, hakket tomater, majs, tun i olie, kikærter, kidney beans, kikærter. Ikke meget kød på dåsen.

    #14
    Fizk
    Rusher
    • 25 Indlæg
    Offline

    Vi har stort set altid flåedE/hakkede tomater i forskellige varianter (hvidløg, basilikum etc) stående, så er det nemt at klaske en omgang pasta/kødsovs sammen.

    Hvis det står og simrer lidt længere kan det også hurtigt blive til pizzasovs og så nogle dåsemajs og lidt dåse coctailpølser på, så har man en nogenlunde fornuftig pizza.

    I en periode havde vi også altid dåsesuppe stående, men det fik jeg heldigvis stemt ud, selvom min kæreste var vild med det.

    #15
    Stormtrooper
    Rusher
    • 224 Indlæg
    Offline

    #4 Den der leverpostej er fuldstændig forfærdelig! Jeg tabte den engang ud af dåsen og ned på jorden, men spiste den alligevel fordi, som du siger, er man hele tiden megasulten. Og så kan alt jo spises 😉 Ligesom jeg engang ikke havde andet tilbage en margarine på tube. Det røg ned, men er du åndssvag, jeg fik ondt i maven!

    Tarteletfyld på dåse kan i øvrigt anbefales! Tror at det er Beauvais, der laver de gode.

    #16
    Peldrol
    Rusher
    #0 Trådstarter
    • 96 Indlæg
    Offline

    Så er der købt ind, og har faktisk alerede været i gang. Fik forloren skildpadde i søndags. Jeg prøvede den der tartelet fyld, den er ok, men lidt skuffet. Fåborg leverposten med bacon er en sindsyg lækker postej! I dag skal jeg have torskerogn med remu og citron til frokost.
    Tak for alle forslagene, og næste spørgsmål, kan man stadig få den der jaka bov? Jeg kunne ikke lige finde den, men måske man skal i menu eller bilka?

    #17
    Atheist
    Rusher
    • 57 Indlæg
    Offline

    *Tager lige et kig i fjernlageret*
    Vi har:

    • Kondenseret mælk
    • Majs,
    • tomater, flåede
    • tomater, hakkede
    • Bønner, røde, Kidney
    • Bønner, sorte
    • Tun i vand

    Kæresten elsker at bage, ungerne spiser samlet en dåse majs om dagen på deres madpakker, og bønner og tomater er bare altid praktisk at have.

    #18
    Peldrol
    Rusher
    #0 Trådstarter
    • 96 Indlæg
    Offline

    #17 Jeg har tidligere brugt kondenseret mælk i nogle kager, hvor man koger den i et par timer i vandbad. Er det også det i bruger dem til? Det er fucking fråderen lige at tage en lille skefuld inden det kommes i kagen 😀

    #19
    RetardedWookie
    Rusher
    • 226 Indlæg
    Offline

    @18

    man kan også bruge det til vietnamesisk kaffe som smager fortrinligt:

    (funky musik til den video for øvrigt)

    #20
    Emilsa
    Rusher
    • 1204 Indlæg
    Offline

    17+18 min kone bruger det til alle mulige slags kager og desserter. I sydafrika bruger de det også i kaffen.

    I funkekasset diser funkestyveren med sin dangenak på olmsk saster, for at fakke a kultes - alt mens han byser sin roï oc knup.

    #21
    Nickell
    Moderator
    • 1857 Indlæg
    Offline

    Vi gør ikke ret meget i dåsemad, men jeg husker denne lækre sag fra feltrationerne i militæret:

    Jeg husker det som en lækker leverpostej, men måske skyldes det bare at alt smager godt når man er skidesulten..

    Kunne være man skulle prøve at købe den igen.

    • Dette svar blev ændret 3 år siden af RetardedWookie.

    Jeg husker den også, og det var den, som man altid byttede væk.

    Jeg tror kun, at vi har majs og hakkede tomater på dåse. Confit de Canard i tide og utide. Men man burde opbygge et forråd i tilfælde af hvad-nu-hvis. Jeg har ikke den store tiltro til den øvrige menneskehed efter at have set, hvordan vi håndterer denne pandemi.

Viser 21 svar - 1 til 21 (af 21 i alt)
  • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...