Discord rykker ind i PlayStation

Hvor mange platforme opererer du på? Tag alle spiltjenester, chat, fora og sociale medier. Du burde nå et rimeligt højt tal, hvis du har været gamer i en årrække. Din sociale aktivitet er fragmenteret i så mange forskellige hjørner af internettet, at det kan være svært at være lige aktiv alle steder.

Sony trak stikket på deres eget community på PS4 i april, og nu har de så annonceret, at Discord får en officiel app på PlayStation, hvilket formodes at være 4’eren og 5’eren. Hvor vidtgående integrationen bliver, er spændende. Der findes uofficielle apps til både PlayStation og Xbox, men det her er både en erkendelse af, at Discord har fingeren på pulsen, og et modigt knæfald af Sony, som lukker en meget populær tjeneste ind i univers. Microsoft var tilsyneladende også interesseret, da der florerede rygter om et opkøb.

Det taler ind i en tendens, hvor konsollerne åbner mere op. Sony og Microsoft udsender deres eksklusive spil på PC, og nu kan man måske nøjes med at samle sine venner i ét enkelt community, som vil være tilgængeligt de fleste steder.

Forside Fora Discord rykker ind i PlayStation

Currently, there are 0 users and 0 guests visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  Nickell
  Moderator
  Offline

  Hvor mange platforme opererer du på? Tag alle spiltjenester, chat, fora og sociale medier. Du burde nå et rimeligt højt tal, hvis du har været gamer i
  [Læs hele nyheden her: Discord rykker ind i PlayStation]

Viser 2 svar - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  Carl
  Rusher
  • 147 Indlæg
  Offline

  Det bliver spændende at se hvor meget man vil kunne med den app på ps5.

  Jeg ser ihvertfald meget frem til denne app. Da der også er flere spil der tilbyder crossplay/crossplatform så er det noget nemmere at kunne spille og være på voice med en venner.

  #2
  ElSenator
  Rusher
  • 579 Indlæg
  Offline

  Jeg var slet ikke klar over at Playstation ikke har integreret voice osv. direkte i systemet. Jeg troede det var en af fordelene ved konsollerne. Eller ulempe, alt efter hvordan man ser på det, for det fragmenterer selvfølgelig også playerbasen hvis der skal spilles cross-platform.

Viser 2 svar - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...