Forside Fora Spil VR Quest 3 vs. 3S?

Currently, there are 0 users and 1 guest visiting this topic.
  • Oprettet af
    Emne
  • #0
    Nickell
    Moderator
    Online

    Jeg arbejder på en skole, hvor jeg også styrer lidt IT.

    Quest 3S dukker op, da jeg leder efter noget andet hos Elgiganten. Jeg snakker med mine elever, om det her kan noget. Ikke kun spil, men undervisningsmæssigt.
    Historie; gå rundt i historiske perioder
    Geografi: se forskellige fauna
    Dansk: oplev fortællinger på en anden måde (f.eks. spil).
    Sprogfag?

    Hvad siger I? Hvad kunne jeg få ud af det her? Jeg oplevede en lærer på en messe gå rundt i en verden, hvor eleverne programmerede og designede indholdet.

    Derudover: Der er et prishop op til den normale enhed. Er det springet værd for os nybegyndere?

    Jeg tagger lige @wOOOOt

Viser 4 svar - 1 til 4 (af 4 i alt)
  • Forfatter
    Svar
  • #1
    Festival_H
    Rusher
    • 885 Indlæg
    Offline

    Jeg har ingen ide om der er muligheder for at bruge devicet undervisningsmæksigt i stand-alone mode. Altså man logger jo på sådan et device, og handler via sin profil. Der kan oprettes flere profiler, men det er faktisk lidt bøvlet. Først herefter connecter man til PC, hvis man skal bruge den til PCVR. Man kan selvfølgelig ‘bare’ oprette en meta shadow account, der ikke har en kreditkort tilsluttet.

    Med hensyn til hardwaren, så er Q3S i princippet bare en opgraderet Q2. Alt det lækre ved Q3, som pancake lenses og højere opløsning, er sparet væk og det er primært bare CPUen der er blevet opgraderet, så den kan følge med på Q3 releases.

    Der er efterhånden en masse vids på YT der sammenligner de 2 devices du kan prøve at tjekke ud.

    • Dette svar blev ændret 14 timer, 9 minuter siden af Festival_H.
    #2
    Festival_H
    Rusher
    • 885 Indlæg
    Offline

    #3
    Festival_H
    Rusher
    • 885 Indlæg
    Offline

    Forskellen på pancake (Q3) og fresnel (Q3S) lenserne. Ud over at de er større og mere klare (pga bedre opløsning) er der også et større såkaldt Sweetspot på pancake. Det betyder at du har et større område hvor øjnene kan se klart og du vil opleve at du bevæger øjnene mere inden du drejer hovedet. Der vil du på Q3S skulle ‘arbejde mere’ for at få det du vil kigge på til at se klarest ud. Det lyder ikke som en vild opgrade, men det er det faktisk. Det virker meget mere naturligt.

    #4
    Nickell
    Moderator
    #0 Trådstarter
    • 1797 Indlæg
    Online

    Wauw, tak for gennemgang.

    Det tekniske: Jeg er klar over den højere opløsning i den store model. Jeg har læst, at det til gengæld giver en forøget billedhastighed i mange apps og spil. De har vist samme indmad, så det giver sig selv.

    Linserne er det springende punkt. Det er åbenbart svært at gå fra den store model til den lille, men hvis man aldrig har prøvet andet VR, så ved man jo ikke, hvad man går glip af. Er 3S så stadig et godt headset?

    Jeg kan forstå, at man ikke kan nøjes med den ene investering. Der er vist mange ekstra dele, som bør tilkøbes, herunder bedre headstrap og ja, hvad ellers bør man kigge på?

Viser 4 svar - 1 til 4 (af 4 i alt)
  • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...