Forside Fora Politik/Samfund Farvel Taiwan?

Currently, there are 0 users and 1 guest visiting this topic.
Viser 3 svar - 1 til 3 (af 3 i alt)
  • Forfatter
    Svar
  • #1
    Cancerman
    Head Rusher
    • 3351 Indlæg
    Offline

    De venter bare på, at Trump vinder valget, så de kan invadere i fred.

    #2
    Emilsa
    Rusher
    • 1176 Indlæg
    Offline

    #1 Trump er vel typen der gerne vil være venner med Rusland, men hader Kina og hellere end gerne trykker på alle eskaleringsknapper. Jeg synes at erindre at kina er hans store satan, og han ellers sutter pik på de fleste andre diktatorer, alts pånær irans høvding.

    Anyways, de sidste snart 3 års krig har lært os at, sønderbomber man ikke gedehyrder i 3verdenslande men går op imod en fjende med et effektivt forholdsvist moderne antiluftforsvar og befæstede stillinger… Så får man 1verdenskrig vibes i bedste “intet nyt fra vestfronten” stil. Desuden har vi odså lært at geografiske forhindringer så som vand er mareridtsagtige at angribe over… og man må jo sige Taiwan har meget vand omkring sig. Desuden har vi lært at krigsskibe er ekstremt sårbare og udsatte.

    Så længe Taiwan har allierede, så tror jeg ikke man skal være alt for bekymrede for landet. Hvis USA implodere som den kollods på lerfødder det er, så ændrer prognosen sig selvfølgelig

    I funkekasset diser funkestyveren med sin dangenak på olmsk saster, for at fakke a kultes - alt mens han byser sin roï oc knup.

    • Dette svar blev ændret 3 dage, 9 timer siden af Emilsa.
    #3
    NightBreaker
    Moderator
    • 1559 Indlæg
    Offline

    De har gjort det før. Så vil lige tage det med et gram salt.

Viser 3 svar - 1 til 3 (af 3 i alt)
  • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...