Forside Fora Politik/Samfund Hvor er flygtninges forældres opdragelse? (video)

Currently, there are 0 users and 1 guest visiting this topic.
  • Oprettet af
    Emne
  • #0
    TheMike
    Rusher
    Offline

    Har lige set denne film fra reddit af, og forstår simpelthen ikke hvorfor de kommer herop, får vores jælp, og stsdig hader vores værdier

    https://fb.watch/7SnS83DTtn/

Viser 30 svar - 1 til 30 (af 38 i alt)
  • Forfatter
    Svar
  • #1
    Kenkari
    Moderator
    • 2745 Indlæg
    Offline

    yesh..

    inden det helt stikker af her.. Husk nu god ro og orden

    "Arguing with retards is like playing chess with a pigeon: No matter how good I am at chess, the pigeon is just going to knock over the pieces, crap on the board and strut around like it's victorious"

    #2
    Cancerman
    Head Rusher
    • 3052 Indlæg
    Offline

    Jeg mangter slet ikke at se den video – kan med det samme se, at den vil bringe mit pis i kog.

    #3
    Aben
    Rusher
    • 38 Indlæg
    Offline

    Jeg synes din overskrift er lige lovlig generaliserende. Der er helt sikkert mange indvandreres børn, som ikke har fået en ordentlig opdragelse. Der er så også bare rigtig mange etniske danskere, som ikke opdrager deres børn ordentligt.

    Ligheden mellem de to grupper er typisk en dårlig socioøkonomisk baggrund. Det er i hvert fald min erfaring som socialrådgiver.

    #4
    VampiricEye
    Rusher
    • 3677 Indlæg
    Offline

    Det er godt nok svært at tage seriøst, når et lille BARN prøver at være så gangsta. Hold nu kæft.

    Nintendo Influencer

    På dansk: https://www.youtube.com/channel/UC-6I6HgrpYjimEpvayLu3Vg

    På engelsk: https://www.youtube.com/channel/UCNNzj5gu0Iolj4vcNIp1IUA

    #5
    Emilsa
    Rusher
    • 1121 Indlæg
    Offline

    Hahahahahahahahaha, åhh nej legetøjsgangstere.

    #0 – Mange flygtninge forældre har PTSD og alt muligt, og de er kommet til et sted hvor hvis de opdrager deres børn som de selv er programmeret til – så får de kommunen på nakken og ungerne bliver fjernet. Du forventer mere af dem end de er istand til, de har brug for hjælp. Det er et af de steder hvor manglen på opstøttende indsats bider samfundet i røven.

    Jeg har selv stået med en ekstremt vred ung dreng der var godt på vej in i Cape flat’esque bandekultur, involveret i sammenstød, set adskillige dø herunder en onkel blive stukket ihjel, set op til sin far som har tilbragt lidt mere end et årti i fængsel – en knægt som var totalbesat af døden og ikke kunne tale om andet end død død død. Det har været et kæmpe arbejde, det har været mere end opslidende – men jeg tænker jeg har reddet hans liv.

    I funkekasset diser funkestyveren med sin dangenak på olmsk saster, for at fakke a kultes - alt mens han byser sin roï oc knup.

    #7
    Nass
    Rusher
    • 490 Indlæg
    Offline

    Nu har jeg lige læst teksten i #0 igen, og det er jo forkert at sige, at “de hader vores værdier”, det er jo en lille dreng, han har hverken værdier eller sund fornuft, han kopierer jo bare, hvad han ser omkring sig.

    Men det er rigtigt, at opdragelsen mangler.

    #11
    Nass
    Rusher
    • 490 Indlæg
    Offline

    Hvad sker der, jeg kan ikke få lov til at kommentere mere i tråden?

    Er min #6 blevet slettet? Er der en grænse for, hvor mange links der må være i en kommentar? Jeg prøver lige igen:

    Lægger den lige op igen:

    Nu er jeg selv andengenerationsindvandrer – mine forældre er flygtninge fra Libanon og Palæstina. Jeg er vokset op i udkanten af Odense i et kvarter der hedder Sanderum, hvor der ikke bor særligt mange andre udlændinge.

    Det du kan se på videoen i #0, det er hvad der sker når man giver udlændinge/flygtninge/indvandrere lov til at samle sig alt for koncentreret i et parallelsamfund. Det gælder både forældre og børn, fordi forældrene bliver dovne, fordi de ikke har brug for danskernes accept, fordi de har hinanden i deres lille ghetto.

    Den samme dreng du ser i #0 ville opføre sig helt anderledes hvis han og hans forældre boede et andet sted.
    Det er derfor man skal bakke op om den parralelsamfundspakke (link 2) som Løkke-regeringen fik vedtaget i 2018-2019.

    Så vidt jeg husker, så var der god opbakning på tværs af blokkene til at vedtage den pakke, og de er i gang med at afvikle ghettoerne.*

    Jeg synes, at den integrationsindsats der er i gang, den er god, den tager bare tid. Derfor hed Løkke-regeringens udspil “Ét Danmark uden parallelsamfund. Ingen ghettoer i 2030”.

    Bare så i ved det: hjælpen er på vej, det får IKKE lov til at fortsætte som I ser i #0. Det er der ingen, der gider se på.

    *Edit: Og inden man spørger, “Hvordan skal de afvikle ghettoerne?” De river dem jo bare ned. Søg på google efter “nedrivning vollsmose”, de starter 1. november

    • Dette svar blev ændret 2 år, 7 måneder siden af Nass.
    #9
    Emilsa
    Rusher
    • 1121 Indlæg
    Offline

    #8 – “Ghetto”nedrivning er et kæmpe problem, for du fjerner almennyttinge boliger samtidig med at du opgraderer byerne og gør det dyere a bo der for pressede mennesker – som så skubbes længere ud i periferien hvor udviklingen er mere eller mindre gået i stå. Vi har allerede en lind strøm af fortabte og fremtidsløse sjæle fra byerne, der flytter i slum herude på landet fordi byerne bliver opgraderet – det er aldrig en løsning at flytte et problem, især ikke hvis man flytter det et sted hen hvor det er let at ignorere… ude af syne ude af sind.

    I funkekasset diser funkestyveren med sin dangenak på olmsk saster, for at fakke a kultes - alt mens han byser sin roï oc knup.

    #10
    NightBreaker
    Moderator
    • 1440 Indlæg
    Offline

    Nu er Hussain Ali, ham som har lavet det indlæg på Facebook, selv et godt eksempel at man godt kan blive godt integreret. Det er lidt voldsom at tage alle med en kam, og sige hvorfor kommer de herop, på baggrund af en lille dreng som mangler opdragelse, og opføre sig som en idiot, er at gå lidt over gevind. Jeg tror du skal udvide din horisont lidt.

    #11
    NightBreaker
    Moderator
    • 1440 Indlæg
    Offline

    #9 Problemer er at i over 30 år har man prøvet at sætte ind over for ghetto områder, og det har ikke hjulpet. Hvis du er på ferie og du møder en dansker så bruger man mere tid med dem, end at lære det land du er kommet i. Er lidt det samme med de her ghetto områder. Det er en lille gruppe der er stærk nok der kommer ud, men de fleste sætter fast i et miljø der køre i ring. Jeg er helt enige i at det ikke er nok at flyt problemet, uden at havde en løsning med. Men der skal gøres et eller andet, og i den forbindelse mangler der også folk der kan hjælpe. Hvilket er et helt andet problem.

    • Dette svar blev ændret 2 år, 7 måneder siden af NightBreaker.
    #12
    Cancerman
    Head Rusher
    • 3052 Indlæg
    Offline

    @Nass Yes. Du har nok haft for mange links. Så tolker bbpress det som spam – det er ikke noget vi ahr gjort manuelt.

    #13
    Emilsa
    Rusher
    • 1121 Indlæg
    Offline

    #11 – Jeg er ikke imponeret over indsatsen og de sidste 20 års følgen med i det her lands gøren og laden, har efterladt mig med en fornemmelse af at det har været underfinancieret, halvhjertet og mere symbolsk end noget andet – og nu bruger man resultaterne af sit eget sløseri som en bekvemmelig undskyldning for at gentrificere.

    Men vi skal heller ikke gøre ghettoerne værre end de rent faktisk er. Når de, bliver italesat i medierne så står man nærmest tilbage med et indtryk af at de er på linje med en Farvela i Brasillien. Der har på den ene side været sløset med indsatsen og på den anden side har man skabt sig hysterisk og blæst problemets omfang op.

    I funkekasset diser funkestyveren med sin dangenak på olmsk saster, for at fakke a kultes - alt mens han byser sin roï oc knup.

    #14
    knekker
    Rusher
    • 862 Indlæg
    Offline

    Hvis vi var lidt mindre tålmodig med de indvandre som laver kriminalitet ved at smide hele familien ud hvis deres børn laver lort, så tror jeg ikke vi ville se et tabt barn som i denne video, rende rundt og føre sig frem eller de andre problemer vi har med f.eks. den nigerie bande som render rundt og installere keyloggers på biblotekerne og fisker folks nemID kort ud af postkasser osv.

    Emilsa, jeg ved godt dette er en rød klud at læse denne her besked, men uanset hvilken undskyldning du kommer med for at forsvare indvandre, så er der noget du har misforstået og det er at Danmark ikke er til for at redde hele verden. Vi burde ikke tage flere immigranter ind end vi har råd eller er villig til at bruge resourcer på at integrere ordentligt, alt andet er på bekostning af danskerne og det danske velfærdsystem, og de mislykkede immigranter som heller ikke får det bedre, altså en loose/loose situation for alle parter.

    #15
    Nass
    Rusher
    • 490 Indlæg
    Offline

    #13 Hvornår har du sidst været i Vollsmose? Jeg har været der mange gange, og jo, riv lortet ned. Min søster har været lektiehjælper i Vollsmose i årevis. Min kone er vokset op i Finlandsparken i Vejle. Det er ikke gentrificering. Få spredt indvandrerne ud, så de ikke bor koncentreret i små parallelsamfund, og så de kan integreres ordenligt i samfundet.

    Jeg gør det ikke værre end det, det ER slemt, og det skal løses.

    Jeg er glad for, at folketinget er uenige med dig. Vi har brug for en hård linje over for de her mennesker.

    #16
    Emilsa
    Rusher
    • 1121 Indlæg
    Offline

    #14 – Det har ikke noget som helst med at jeres fortærskede stråmand “rEeDDE hElE vErdeN”… Folk flytter sig, har altid flyttet sig og vil altid flytte sig – det flyder frem og tilbage. Nogen gange vildere end andre grundet tragedier. Men vi har aldrig været i nærheden af at tage så mange ind at det presser vores evne til at financiere vores velfærdssystem.

    Og det går iøvrigt bedre med den der integration, og det har det heletiden gjort, end det vrangbillede de højrepopulistiske hystader som medierne giver ubegrænset taletid fremmaner. Det der med de “mIsLykkEde mIgrAnTER” er en forholdsvis marginal problemstilling der er trukket ud af røven og blæst ud af proportioner.

    Der er blevet sparet på vores velfærdssamfund. De nytilkomne har været belejlige syndebukke i den offentlige debat når man har syltet systemerne for at lette skatten for bedrestillede. Og det er hvad der er foregået de sidste 30 år.

    Hvis man bekymrer sig om det danske vælfærdssystem skulle man tage en ordentlig stak flygtninge ind nu og her. Fordi vi mangler desperat hænder i velfærdserhvervne og tendensen er: at flygtninge og indvandre hellere uddanner sig i de fag end etnisk danskere. Uanset hvor meget du værgrer dig ved tanken, så er sandsynligheden for at det bliver en muslim der vasker din pik og tørrer din røv når du er gammel og hjælpeløs, overhængende.

    I funkekasset diser funkestyveren med sin dangenak på olmsk saster, for at fakke a kultes - alt mens han byser sin roï oc knup.

    #17
    Emilsa
    Rusher
    • 1121 Indlæg
    Offline

    #15 – 10 – 12 år, men i mellemtiden har jeg været en hel del i rigtige ghettoer… nu slapper vi lige af.
    Jeg har det i øvrigt fint med at man river de her blokke ned, men for hver gang man fjerner en almennyttig bolig burde man bygge mindst en og sikre, amar halshug, at den kommer til at koste det samme. Spred dem endelig ud.

    Men det der foregår nu, sammenholdt med den generelle udvikling i bykernerne og deres umiddelbare nærhed – betyder at man skubber samtlige problemer ud i provinsen og småflækkerne. Og herude bliver de sociale problemer og udfordringer som udsatte nytilkomne og etniske-danskere står overfor ikke mindre, tværtimod – du kan nok regne med at ligge en rimelig harsk multiplikationsfaktor på. Slummen i de små flækker har i forvejen det hele, vold, misbrug, overgreb, kriminalitet, etc… Spidsborgerdanmark er bare ikke tvunget til at se på det.

    I funkekasset diser funkestyveren med sin dangenak på olmsk saster, for at fakke a kultes - alt mens han byser sin roï oc knup.

    #18
    knekker
    Rusher
    • 862 Indlæg
    Offline

    Fordi vi mangler desperat hænder i velfærdserhvervne

    Vi har over 100.000 ledige danskere, med lidt pres kan hænderne findes her hjemme og behøver næppe yderligere immigrering for at løse problemet.

    Uanset hvor meget du værgrer dig ved tanken

    Jeg er forvirret, taler du om mig eller dig selv? Stod det til dig, skulle vi bare fjerne grænserne og lukke alt ind, uden yderligere bekymring omkring frasortering af kriminelle og andet møg. Af alle i denne debat er det dig som er ekstremisten med meget yderligeregående holdninger. Jeg forholder dig blot til den barske virkelig med hvor jeg modsat dig forsøger at komme med en løsning der varetager danskernes ve og vel.

    så er sandsynligheden for at det bliver en muslim der vasker din pik og tørrer din røv når du er gammel og hjælpeløs, overhængende.

    Næppe, når den tid kommer, er det mere sansynligt en robot som “vasker min pik”

    #19
    Emilsa
    Rusher
    • 1121 Indlæg
    Offline

    #18

    Vi har over 100.000 ledige danskere, med lidt pres kan hænderne findes her hjemme og behøver næppe yderligere immigrering for at løse problemet.

    Det skal du næppe regne med, en stor del af dem er allerede udannet, en anden stor andel af dem er så syge de ikke kan varetage den slags arbejde, og så bor de tit uoptimalt ifht. hvor arbejdet er og sidder allerede i hus og gæld der ikke lige gør de er så mobile. Tror du iøvrigt det er hensigtsmæssigt at tvinge folk ind i omsorgsarbejde – altså sådan set i forhold til trivslen for dem der skal tages vare på? En ledighed på ca. 4% er ret lav og det er en temmelig lille pulje at gå på hugst efter kvalificeret arbejdskraft.

    I funkekasset diser funkestyveren med sin dangenak på olmsk saster, for at fakke a kultes - alt mens han byser sin roï oc knup.

    #20
    knekker
    Rusher
    • 862 Indlæg
    Offline

    #19 Enig, jeg vil præcisere min udtagelse og påstå at langt fra alle men en del af de arbejdsløse kan varetage jobbet hvis de blot blev sat under mere økonomisk pres, og vi skal stadig lade immigrering stå på for at kunne udfylde de resterende arbejdspladser som vi ikke selv kan besidde. Det skal blot ske i en mængde som vi har kapacitet til at tage hånd om og immigrere ordentlig ind i det danske samfund, så de får taget den danske kultur og mentalitet til sig frem for at danne et had imod de danske normer og hvor de bliver stablet sammen hvor de så bare køre livet videre som før med deres egen paralelsamfund og lille Bagdad i Vollsmose.

    #21
    Drixx
    Rusher
    • 385 Indlæg
    Offline

    Det er trist at se på, tænk på hvilke slags mennesker den lille dreng har omkring sig, for at kunne udvikle sig så negativt. Det er ubehageligt! KRAM JERES BØRN!

    #22
    Canis_lupus
    Rusher
    • 770 Indlæg
    Offline

    Jeg kan se en ung jurist i ham knægtens fremtid xD

    Kæft en møgunge, dejlig at ham som har filmet ham, har smidt videoen op
    på SM Noget siger mig at den lille idiot sikkert har en storbror/familie eller venner der
    er bandemedlemmer eller værre. De der holdninger kommer helt sikker fra en anden giga taber i hans bekendskab.

    • Dette svar blev ændret 2 år, 7 måneder siden af Canis_lupus.
    #23
    JesperBlomkaal
    Rusher
    • 299 Indlæg
    Offline

    Bare tag ham i nakken, hans familie og så kyl dem retur hvor de kom fra.

    Ham der bidrager ikke med noget og kommer aldrig til det.

    Tænk at stå og have den opførsel i den alder (også ligemeget med alderen), det vidner om han hader alt her.

    #24
    Emilsa
    Rusher
    • 1121 Indlæg
    Offline

    #23 – “Ham der bidrager ikke med noget og kommer aldrig til det.” Hvad baserer du det på, det er jo bare noget du trækker ud af røven, verden er fuld af unger der var seriøst ude og skide og fucked up da de var 14 og siden hen er vendt 180grader. Ham her har brug for hjælp og får han det så skal nok blive helt fornuftig.

    I funkekasset diser funkestyveren med sin dangenak på olmsk saster, for at fakke a kultes - alt mens han byser sin roï oc knup.

    #25
    Canis_lupus
    Rusher
    • 770 Indlæg
    Offline

    Bare tag ham i nakken, hans familie og så kyl dem retur hvor de kom fra.

    Og så er vi nede på EB’s Nationen/kloakniveau.

    Er du sikker på man ikke skal tage skridtet videre og bare skal sige,
    “Næste gang en araber bryder loven, så skal samtlige borgere i landet med arabisk afstamning straffes”.

    Eller næste gang en vanvids bilist i en BMW fanges, så skal alle BMW ejere få konfiskeret deres biler (stort arbejde for politiet men sådan er det).

    • Dette svar blev ændret 2 år, 7 måneder siden af Canis_lupus.
    • Dette svar blev ændret 2 år, 7 måneder siden af Canis_lupus.
    #26
    JesperBlomkaal
    Rusher
    • 299 Indlæg
    Offline

    #23 – “Ham der bidrager ikke med noget og kommer aldrig til det.” Hvad baserer du det på, det er jo bare noget du trækker ud af røven, verden er fuld af unger der var seriøst ude og skide og fucked up da de var 14 og siden hen er vendt 180grader. Ham her har brug for hjælp og får han det så skal nok blive helt fornuftig.

    Men det kan altså ikke være 5 millioner danskeres ansvar at opdrage hele Mellemøstens afkom, det hænger ikke sammen.
    Det er jo åbenlyst at drengens og hans venner har det helt inde under huden med den opførsel, det kommer kun ét sted fra og det er noget han vil holde fast i, for hans mor og far har lært ham det.

    Det er slet ikke tiden værd.

    #25 Spejl.

    #27
    knekker
    Rusher
    • 862 Indlæg
    Offline

    #25 Hvad med dig selv, du fremstår som den typisk naive hippie type med world peace som tror toldmodighed er vejen frem, alt imens en immigrant står og banker dig i hovedet.
    Så hellere EB nationen end naiv blindhed der munder ud i franske tilstande hvor der er lukket så mange muslimer ind i landet at de ikke længere er styr på dem, og hvor det ikke er noget problem at rekruttere 20 islamister til at sprænge sig selv i luften og nakke 130 uskyldige mennesker over en omgang.

    #24

    Ham her har brug for hjælp

    Denne dreng kan få alt den hjælp han behøver hjemme i mellemøsten, uden mulighed for at gøre livet surt og usikkert ibland det danske folk.

    Frankrig er fucked, og folk dør pga. folk som jer.

    #28
    Emilsa
    Rusher
    • 1121 Indlæg
    Offline

    #27

    alt imens en immigrant står og banker dig i hovedet.

    Hvordan er det anderledes at blive banket i hovedet af en immigrant end en dansker.. For jeg er blevet banket nogen gange i hovedet af danskere og jeg har været oppe og slås med somaliere… Og jeg synes ærligtaget det føles meget ens.

    Jeg vil hellere have han gør livet surt for dig, end at han bliver sendt hen et sted hvor han er overladt til sig selv med alle de menneskelige konsekvenser det medfører. Han er sandsynligvis født her, han er dansk, han er vores problem, han er vores udfordring og vi kan som samfund nemt få ham på ret køl…

    FRaNKrig eR FUckED, Og fOLk dØr pGA. foLK sOm jer

    blah blah blah blah, det er vist dig der er i dine følelsers vold

    I funkekasset diser funkestyveren med sin dangenak på olmsk saster, for at fakke a kultes - alt mens han byser sin roï oc knup.

    • Dette svar blev ændret 2 år, 7 måneder siden af Emilsa.
    #29
    Emilsa
    Rusher
    • 1121 Indlæg
    Offline

    #26 – Der er unger der er præcis ligesom ham og de er etnisk danskere.

    det kommer kun ét sted fra og det er noget han vil holde fast i, for hans mor og far har lært ham det.

    Igen trækker du en påstand direkte ud af røven

    I funkekasset diser funkestyveren med sin dangenak på olmsk saster, for at fakke a kultes - alt mens han byser sin roï oc knup.

    #30
    Drixx
    Rusher
    • 385 Indlæg
    Offline

    Jeg kender altså whiteguys i deres mid-tredivere som til tider kan opføre sig ligesådan.. Det har intet med deres hudfarve eller hvor de er fra at gøre. Det kræver blot man er født ind i en familie af idioter og selv udvikler sig negativt. Det er synd..

    evt bare rend rundt og skab jer i Aalborg/Hjørring på en weekend nat, så møder i dem nok også.

    #31
    Canis_lupus
    Rusher
    • 770 Indlæg
    Offline

    #25 alt imens en immigrant står og banker dig i hovedet.

    Kunne det Måske være en idé, at hvis vi nu stoppede med at deltage i Krige som i Afghanistan og Irak som vi har gjort de sidste 20 år , og sætte ild til hele mellem østen (Saddams fald), at de folk stoppede med at flygte og immigrere til Nord Europa?

    Du snakker om de 130 uskyldige mennesker der blev slået ihjel, undskyld mig med hvad med
    de 1 – 1.500.000 mennesker der blev slået ihjel af Irak krigen (som oven i hatten medførte i skabelsen af terrorgruppen ISIS)?

    “Vi ender som Frankrig”, åh ja, fordi de stakkels franskmænd har slet ikke blod på hænderne, især i deres koloni tid.

    Hvad med at du startede med at åbne en historie bog og kigge lidt indad, inden at du begynder at pege på andre folk?

    • Dette svar blev ændret 2 år, 7 måneder siden af Canis_lupus.
Viser 30 svar - 1 til 30 (af 38 i alt)
  • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...