Forside Fora Medier/Kunst/Kultur Film & TV Amazons Ring of Power Svar til: Amazons Ring of Power

#5
knekker
Rusher
  • 579 Indlæg
Offline

Fordi film og tv inkluderer hvordan verdens billedet ser ud i dag, gør det det ikke dårligt. Der er homoseksuelle, biseksuelle og transpersoner i verden. Den sorte behøver ikke være sidekick, og behøver heller ikke dø.

Ligesom Disney er igang med at lave en nyfortolkning af den lille havfrue hvor Arial skal spilles af en sort person, fordi wokeness, og ikke fordi det giver mening. Hendes folk befinder sig dybt nede i havet hvor sollys ikke kommer…

Har intet imod sorte, bøsser eller asiatiker inkluderet i film. Men de må gerne holde sig fra at ødelægge allerede eksisterende franchises hvis skaber skrev, udviklede karakter og historien ud fra sit eget unikke input.
Hvad med disse woke individer skabte deres egne franchise’s, så kan de gøre lige hvad de vil, uden at man føler wokeness bliver stoppet ned i halsen på os, men næ nej, det er jo meget lettere at tage en forvejen successful franchise og så skide deres egen woke propeganda version ud.

Nogen som husker Ghost Busters med kvindelige hovedroller? Sony Imagework tilbød mig valget den gang at drage til Canada og arbejde på Ghost Busters eller Suicide Squad. Jeg viste allerede på dette tidpunkt at Ghost Busters, ville blive en kæmpe fiasko, og nøj hvor blev feministerne sure over at den blev en økonomisk katastrofe. En film der blev skabt for øje med at sprede wokeness, en film som ingen gad at se.