Forside Fora Nyheder Dying Light 2 lander til pæne anmeldelser Svar til: Dying Light 2 lander til pæne anmeldelser

#40
NoFaith
Rusher
  • 173 Indlæg
Offline

#39 Du har så evigt ret tror bare der rigtig mange som har det sådan “jeg kan ikke vente” især hvis man er hyped til et spil, og så læser man de reviews der findes og dem som reviewer først får også net trafikken aka. indtægt til deres spil medie, så derfor vil marked altid være først til mølle, men man kan så sige hvorfor aflevere spil producenter ikke et ordenligt produkt og hvorfor er day 1 patches i hele taget en ting nu om stunder, så lav dog lortet helt færdigt inden.

Men der er nok rigtig mange faktorer der spiller ind og deadlines der skal overholdes etc. Det er bare lidt mærkeligt man læser en anmeldelse hvor de skriver at spillet er fyldt med fejl og når man så køber det alligevel og selv prøver det så har man en helt anden oplevelse pga. de selv samme bugs allerede er patchet.

Men nu hvor day 1 patches ER en ting, så er det også nævneværdigt og en ting ethvert spilmedie med respekt for sig selv burde tage med i en evt. anmeldelse hvor de ved at deres oplevelse ikke er 100% 1:1 men det som den almene bruger kan forvente at opleve.