Forside Fora Spil Jeg har lige gennemført…spiltråden Svar til: Jeg har lige gennemført…spiltråden

#128
Schalde
Rusher
  • 867 Indlæg
Offline

Days Gone (PC)

Jeg havde lidt lave forventninger, da den vidst ved launch på konsol ikke solgte så godt. Måske har der været en del bugs fra konsol-launchen, men jeg mødte intet på PC. Men for silvan da et fremragende spil!

Den første 1/3 er nok bare OK, men sidste 2/3 er virkelig godt. Det relaterer sig både til historien, men også til gameplay da man får bedre våben og opgraderinger til motorcykel. Rigtig fin fortælling og interessante karakterer, og faktisk overraskende langt. Halvvejs troede jeg faktisk at jeg var ved at nå enden af spillet, da historien begyndte at nå lidt mere episke niveauer. Desuden er den “skjulte slutning” på spillet mindblowing.

Motorcyklen fungerer virkelig godt som transport, og det føles bare godt at køre på den. Zombierne er virkelig godt lavet, og især de mange “hordes” (nogle gange med flere hundrede zombier) er ekstremt skræmmende, især da de kan løbe en lille smule hurtigere end en selv.

Jeg håber der kommer en 2’er (der er vidst en petition med 160k personer, der ønsker at Sony skal give grønt lys).

Virkelig et fremragende og stærkt undervurderet spil. Et af de meget få spil jeg har planer om at genspille. og JA bonus slutning er spooky AF.

Jeg tror desværre ikke vi skal regne med en 2er. Ja der er en solid stemmer, men Sony lukkede fuldstændig den pitchede ide ned fra 2eren. Eneste LILLE håb er at PC udgaven solgte som varm brød, det kan give et minimal håb.