Forside Fora Off-topic Øjenlaseroperation Svar til: Øjenlaseroperation

#11
Deadlights
Rusher
  • 395 Indlæg
Online

#10 Her er hvad Memira skriver på deres hjemmeside:

Hvis du ukompliceret kan anvende briller eller kontaktlinser, er der ikke sandsynligt at du kan få foretaget øjenlaser i offentligt regi.
Derudover gælder følgende for at blive godkendt til en operation betalt af det offentlige skal man opfylde minimum ét af de følgende kriterier:
– Nærsynethed større end -6 på begge øjne
– Langsynethed større end +6 på begge øjne.
– Forskel i brydningsstyrke på de to øjne på mere end +/-3
– Bygningsfejl på ét eller begge øjne på mere end +/-3
– Andre brydningsfejl, hvor anvendelse af briller eller kontaktlinser ikke er en mulig foranstaltning på grund af medicinske eller fysiske forhold.
– Andre brydningsfejl, der medfører, at erhvervsevnen i patientens eksisterende erhverv er truet på grund af afhængighed af briller eller kontaktlinser.
– Uregelmæssige bygningsfejl, som ikke kan korrigeres med briller eller kontaktlinser.
Det udvidede frie sygehusvalg
Ønsker du at Memira skal foretage din øjenlaser, skal du kontakte din egen praktiserende øjenlæge, som sender en henvisning til regionen. Herefter indkalder regionen dig til behandling. Hvis ventetiden er længere end én måned, vil du blive informeret om det udvidet frie sygehusvalg. Herefter går du ind på portalen og melder tilbage til regionen, at du ønsker at blive behandlet hos Memira. Regionen sender så henvisningen til Memira. Du bliver nu indkaldt til undersøgelse, operation og to kontroller hos Memira.