Månedens spil: Hades

Så er det endelig blevet oktober, hvilket betyder, at Spilklubben officielt starter nu! Månedens spil er Hades, som er en roguelike dungeon crawler, der vandt hele 65 Game of the Year-kåringer sidste år. Kun Ghost of Tsushima (66) og The Last of Us Part II (307) klarede det bedre. Personligt har jeg også kun hørt godt om det, så jeg glæder mig til at komme igang.

Alle indtryk, spørgsmål, kommentarer osv. kan smides her i tråden. Tråden ligger i vores nye “Spilklubben”-forum, hvor der selvfølgelig også kan oprettes andre tråde omkring månedens spil, hvis man har den slags lyster. Jeg vil gerne opfordre til, at snakken holdes spoilerfri (eller i hvert fald tydeligt spoilermarkeret) først på måneden, og så kan vi være mere lempelige omkring det sidst på måneden. Hvis man slet ikke kan dy sig, så er det selvfølgelig også tilladt at oprette en decideret spoilertråd, og så kan man jo selv vurdere, om det er et sted, man har lyst til at læse med.

Herunder smider jeg nogle diverse ressourcer omkring Hades. Bl.a. hvor det kan købes. Udover det, så er der vist ikke andet at sige end god fornøjelse!

 • Køb Hades på Steam (€20,99)
 • Køb Hades på Nintendo Switch (131,25kr. indtil d. 3/10. Derefter 187,5kr.)

Forside Fora Månedens spil: Hades

Currently, there are 0 users and 0 guests visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  VampiricEye
  Rusher
  Offline

  Så er det endelig blevet oktober, hvilket betyder, at Spilklubben officielt starter nu! Månedens spil er Hades, som er en roguelike dungeon crawler, d
  [Læs hele nyheden her: Månedens spil: Hades]

  Nintendo Influencer

  På dansk: https://www.youtube.com/channel/UC-6I6HgrpYjimEpvayLu3Vg

  På engelsk: https://www.youtube.com/channel/UCNNzj5gu0Iolj4vcNIp1IUA

Viser 30 svar - 1 til 30 (af 113 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  Jepparh
  Rusher
  • 138 Indlæg
  Offline

  Jeg har spillet det en del tidligere, men gik død i det efterhånden som jeg følte der ikke var nogen progress og det hele var lidt “ens” pånær builds

  #2
  VampiricEye
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 3711 Indlæg
  Offline

  Personligt sidder jeg med en aflevering nu her, så måske kommer jeg ikke igang i dag. Men i så fald gør jeg stensikkert i morgen. Det bliver godt.:)

  Nintendo Influencer

  På dansk: https://www.youtube.com/channel/UC-6I6HgrpYjimEpvayLu3Vg

  På engelsk: https://www.youtube.com/channel/UCNNzj5gu0Iolj4vcNIp1IUA

  #3
  Chrism
  Rusher
  • 139 Indlæg
  Offline

  Jeg kan ikke få mig selv til at starte forfra med jer andre, men jeg glæder mig vildt til at høre om jeres oplevelser.

  Vigtigt tip: sælg ALDRIG Titan Blood!

  #4
  Nickell
  Moderator
  • 1749 Indlæg
  Offline

  Jeg er på! Når ungerne sover, så glæder jeg mig til at game.

  Game Pass-udgaven kan spilles på mobil, så når mine elever er i praktik i næste uge, og jeg skal sidde flere timer i praktikstedets kantine, så lister jeg en controller op af tasken og fortsætter spillet!

  #5
  VampiricEye
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 3711 Indlæg
  Offline

  #3 Er du holdt helt op med at spille det? Du kan jo også begynde at gruble over, om du har nogle forslag til november måneds spil. Jeg har allerede selv et par idéer.:) Og tak for tippet!

  #4 Fedt! Tingene har også udartet sig sådan, at jeg nok alligevel får mulighed for at starte på det her til aften. Det bliver godt.:D

  Nintendo Influencer

  På dansk: https://www.youtube.com/channel/UC-6I6HgrpYjimEpvayLu3Vg

  På engelsk: https://www.youtube.com/channel/UCNNzj5gu0Iolj4vcNIp1IUA

  #6
  Chrism
  Rusher
  • 139 Indlæg
  Offline

  #5: Nej nej, jeg er stadig i gang – spiller faktisk intet andet end Hades for tiden. Jeg nærmer mig 70 escape attempts og der sker STADIG nye ting hele tiden.

  Jeg er også i tænkeboks i forhold til hvad der skal spilles i november, men det bliver vel i en anden tråd senere på måneden.

  #7
  Schalde
  Rusher
  • 890 Indlæg
  Offline

  #5: Nej nej, jeg er stadig i gang – spiller faktisk intet andet end Hades for tiden. Jeg nærmer mig 70 escape attempts og der sker STADIG nye ting hele tiden.

  Jeg er også i tænkeboks i forhold til hvad der skal spilles i november, men det bliver vel i en anden tråd senere på måneden.

  Jeg ved ikke om det er for spoiler, men hvornår fik du åbnet din første secret stash? Er selv på 25 escape og 2 succes nu men stadig ingen:/

  #8
  zyDocx
  Rusher
  • 225 Indlæg
  Offline

  Håber i får en god oplevelse med Hades. Egentlig ville jeg deltage fra denne måde., dog formoder jeg at jeg kommer til at bruge al min gamingtid på D2:R det næste stykke tid, så satser på at være med fra nov. Jeg gå i tænkeboks en vedr. forslag til titler.

  http://konsolting.blogspot.com/

  #9
  Chrism
  Rusher
  • 139 Indlæg
  Offline

  #7: Uden at kunne huske det helt præcist, så var det vist et sted mellem attempt 40 og 50 jeg fik adgang til den første ud af de to jeg har nu. Det er bare om at få delt nektar ud til alle dem man kan, og så skal det nok komme.

  #10
  VampiricEye
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 3711 Indlæg
  Offline

  #6 Jep, der kommer en separat tråd om et par uger.:)

  Nintendo Influencer

  På dansk: https://www.youtube.com/channel/UC-6I6HgrpYjimEpvayLu3Vg

  På engelsk: https://www.youtube.com/channel/UCNNzj5gu0Iolj4vcNIp1IUA

  #11
  VampiricEye
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 3711 Indlæg
  Offline

  Indtryk efter den første time: Feeeedt! Fed stemning, flot art direction og lækkert soundtrack og stemmeskuespil indtil videre.

  Jeg er lige død på mit andet run. Jeg købte et våben efter første run, der hjalp mig gevaldigt på det andet. Jeg nåede til Meg, og jeg var sååå tæt på at prygle hende, but then I died.:(

  Anyways, konen ser alligevel Vild Med At Svinge Træbenet, så der er heldigvis tid til et run eller to mere.

  Jeg spiller i øvrigt håndholdt på Switchen. Det kører smooth as butter indtil videre, og det fungerer rigtig fint på den lille skærm. Men det skal da også prøves på tv’et med en Pro Controller på et tidspunkt.:)

  Nintendo Influencer

  På dansk: https://www.youtube.com/channel/UC-6I6HgrpYjimEpvayLu3Vg

  På engelsk: https://www.youtube.com/channel/UCNNzj5gu0Iolj4vcNIp1IUA

  #12
  Chrism
  Rusher
  • 139 Indlæg
  Offline

  #11: På en eller anden måde formåede jeg at nakke Meg i mit aller første run, men jeg var langt nede på health bagefter, så der gik ikke mange encounters efter hende, før jeg endte med at bide i støvet. Jeg lærte dog ret hurtigt at aflæse hende, så alt i alt tror jeg kun jeg har endt et run ved Meg to eller tre gange.

  #13
  VampiricEye
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 3711 Indlæg
  Offline

  #12 Jeg tævede hende på tredje run. Hun er ikke så slem.:)

  Nu skal der testes et nyt våben. Så bliver hun sikkert svær igen.:D

  Nintendo Influencer

  På dansk: https://www.youtube.com/channel/UC-6I6HgrpYjimEpvayLu3Vg

  På engelsk: https://www.youtube.com/channel/UCNNzj5gu0Iolj4vcNIp1IUA

  #14
  VampiricEye
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 3711 Indlæg
  Offline

  Gemmes Nectar imellem runs? Eller skal det bruges på det run, hvor det bliver fundet?

  Nintendo Influencer

  På dansk: https://www.youtube.com/channel/UC-6I6HgrpYjimEpvayLu3Vg

  På engelsk: https://www.youtube.com/channel/UCNNzj5gu0Iolj4vcNIp1IUA

  #15
  Schalde
  Rusher
  • 890 Indlæg
  Offline

  Gemmes Nectar imellem runs? Eller skal det bruges på det run, hvor det bliver fundet?

  Det kan du gemme så længe du vil. Gælder også darkness, Diamond osv. Hvis du vil spare op til noget specifikt.

  #16
  Schalde
  Rusher
  • 890 Indlæg
  Offline

  Vil anbefale godmode aktiveret. Det giver 2% mere i All resist for hver gang man bider i støvet. Max er 80%

  Synes ihvertfald selv spillet er udfordrende nok med Buff

  #17
  VampiricEye
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 3711 Indlæg
  Offline

  Jeg har banket Meg med alle 4 “starter”-våben. Nu må jeg vist hellere komme i seng.:)

  #15 Jeg havde godt luret det med de andre ting. Jeg synes bare ikke helt, at det var lige så tydeligt med Nectar.

  Nej tak til Godmode herfra.:D

  Nintendo Influencer

  På dansk: https://www.youtube.com/channel/UC-6I6HgrpYjimEpvayLu3Vg

  På engelsk: https://www.youtube.com/channel/UCNNzj5gu0Iolj4vcNIp1IUA

  #18
  Nickell
  Moderator
  • 1749 Indlæg
  Offline

  Hvordan vinder man? Er det meningen, at spillet skal åbne sig mere op, hver gang man dør?

  #19
  VampiricEye
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 3711 Indlæg
  Offline

  #18 Jeg gætter på, at du ikke har spillet et roguelike før.:) Ja, det er meningen, at du skal dø. Og hver gang bliver du lidt stærkere og får lidt mere historie. Når du så på et tidspunkt er stærk/dygtig nok, så kan du have et run, hvor du kommer hele vejen igennem og “gennemfører” spillet.

  Nintendo Influencer

  På dansk: https://www.youtube.com/channel/UC-6I6HgrpYjimEpvayLu3Vg

  På engelsk: https://www.youtube.com/channel/UCNNzj5gu0Iolj4vcNIp1IUA

  #20
  Chrism
  Rusher
  • 139 Indlæg
  Offline

  #18: som Vamp nævner, så er dødsfald ikke tænkt som egentlige nederlag, men som en del af oplevelsen til at komme videre, og når man så har “gennemført” det, giver historien rigeligt med argumenter for at “gennemføre” igen og igen og igen.

  Hver gang man vender tilbage til starten har figurerne noget nyt at sige, og der kommer også små sidemissioner og -historier som er virkelig spændende at udforske.

  Hvis det ikke efterhånden er tydeliggjort, så har jeg kun altoverskyggende ros til spillet. Hele oplevelsen er så meget mere end the sum of its parts.

  #21
  Serraveth
  Rusher
  • 29 Indlæg
  Offline

  Jeg er gået i gang med det i formiddags og indtil videre lever det op til forventningerne. Underholdende gameplay, charmerende karakterer og det virker til at der er muligheder for builds. Kan kun glæde mig til at unlocke flere ting og komme længere i mine runs (er kommet til Theseus indtil videre).

  #22
  Schalde
  Rusher
  • 890 Indlæg
  Offline

  @Chrism

  Hvad heat køre du på med dine våben? Er selv på 3 på mit højeste. en på 2 og resten på 1 og 0

  #23
  Chrism
  Rusher
  • 139 Indlæg
  Offline

  @Schalde: indtil videre er skjoldet det jeg er kommet længst med på 6 heat. Jeg skifter lidt mellem våbnene, men prøver at få dem til at følges nogenlunde ad.

  “Extreme Measures” ved Meg og Bone Hydra er standard for mig nu, og jeg anbefaler alle at vælge den, for at se hvad de gør ved bosskampene.

  #24
  Schalde
  Rusher
  • 890 Indlæg
  Offline

  @Schalde: indtil videre er skjoldet det jeg er kommet længst med på 6 heat. Jeg skifter lidt mellem våbnene, men prøver at få dem til at følges nogenlunde ad.

  “Extreme Measures” ved Meg og Bone Hydra er standard for mig nu, og jeg anbefaler alle at vælge den, for at se hvad de gør ved bosskampene.

  Jep nyder også alle våbene, skjoldet er jeg mest uerfaren med. Ja Extreme M. er sjov. har kun klaret søstrene så må lige smide den op på rank 2 næste gang jeg får muligheden.

  Mht build så søger jeg ikke rigtig noget specifikt. Jeg spiller bare det jeg får og prøver mig frem på mit run og hvad der gir mening, feks dodge keepsake med fist weapon osv

  • Dette svar blev ændret 2 år, 9 måneder siden af Schalde.
  #25
  Chrism
  Rusher
  • 139 Indlæg
  Offline

  #24: ja, dodge er uundværlig til næverne. De sidste mange runs har jeg fokuseret på at få givet nectar til de guder jeg manglede, samt få opfyldt proficies på de boons jeg manglede, så det har været nogle *ahem* “kreative” og til tider ubrugelige builds 😂

  #26
  Nickell
  Moderator
  • 1749 Indlæg
  Offline

  #19+#20:
  Jeg har det fint med konceptet, men jeg progresserer ikke nok og jeg gider helst ikke at løbe alle baner igennem i et hug hver gang. Jeg slår nok God Mode til for at få historien.

  Men nøj, hvor er spilverden lækker, sprød grafik, fed “streg”, godt stemmeskuespil, interessant dilemma med protagonist, som vil frigøre sig fra dominerende fader.

  Gameplaymæssigt bliver det bare trivielt med 2x slag og så dash væk fra fjenden, gentag.

  #27
  Aben
  Rusher
  • 38 Indlæg
  Offline

  #26
  Skifter du våben? Det er lang tid siden, jeg “gennemførte” spillet, men jeg ændrede på mine builds konstant. Med den tilgang følte jeg, at der var stor adspredelse i spillet.

  Ift progress så kommer det lige pludselig. Jeg gik fra knap at kunne nakke Meg/søstre til at nå Hades næsten hvert run. Upgrades hjælper meget, men det handler også bare om at blive vant til, hvad mobs’ne gør, og hvordan du counter dem.

  #28
  VampiricEye
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 3711 Indlæg
  Offline

  I forhold til våben, så er jeg pt. lidt på buen, men jeg skifter egentlig meget imellem dem. Skjoldet er også fedt.

  Jeg er kommet til Bone Hydra to gange, hvor jeg har tabt. Og mit seneste møde med Meg var noget overraskende. Muuuurder…

  Jeg tror tit, at jeg “kommer til” at gå efter rewards, der kan gavne mig, når jeg kommer tilbage til huset, i stedet for at forsøge at blive så stærk som muligt på det givne run. Jeg forsøger nok lidt at buffe op, inden jeg skal igang med at have fuldt fokus på hver enkelt run.:)

  Nintendo Influencer

  På dansk: https://www.youtube.com/channel/UC-6I6HgrpYjimEpvayLu3Vg

  På engelsk: https://www.youtube.com/channel/UCNNzj5gu0Iolj4vcNIp1IUA

  #29
  Nickell
  Moderator
  • 1749 Indlæg
  Offline

  #26: Jeg skifter ud jævnligt, og jeg opgraderer også mit udstyr.

  Jeg må bare indse, at min tålmodighed ikke rækker til, at jeg skal dygtiggøre mig i den grad, som spillet kræver.

  Hvordan ved I, hvilke belønningskugler gør hvad? Jeg gætter, når jeg skal vælge belønning i banerne, da der ikke er noget tekst, men kun ikoner og farver på de kugler, som spærrer døren ind til næste rum.

  #30
  VampiricEye
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 3711 Indlæg
  Offline

  #29 Man lærer det efterhånden. Og hvis du husker at snakke med alle i House of Hades hver gang, så får du et Codex inden længe, hvor der er en oversigt over det også.:) Så det er et designvalg, at du skal famle lidt i blinde i starten, inden informationen bliver tilgængelig.

  Nintendo Influencer

  På dansk: https://www.youtube.com/channel/UC-6I6HgrpYjimEpvayLu3Vg

  På engelsk: https://www.youtube.com/channel/UCNNzj5gu0Iolj4vcNIp1IUA

Viser 30 svar - 1 til 30 (af 113 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...