Forside Fora Nyheder Anmeldelse af mod’et, STALKER Call of Pripyat “Anomaly”: ligegyldig nostalgi eller stadigvæk relevant? Svar til: Anmeldelse af mod’et, STALKER Call of Pripyat “Anomaly”: ligegyldig nostalgi eller stadigvæk relevant?

#5
Jacques
Moderator
#0 Trådstarter
  • 500 Indlæg
Offline

Jeg har først lige taget mig sammen til at læse det her. Men super fedt med en form for anmeldelse.:) Nu er spillet ikke lige tilgængeligt på en platform, jeg spiller på, men det lyder ellers cool.

#2 Dude… For det første, så kan Jacques ikke gøre synderligt meget ved, at spillet har en lang titel. For det andet, så er det da på ingen måder en lang overskrift. Der er ingen grund til at være negativ bare for at være det.:)

Edit: Jeg kan se, at der er forskel på overskriften på “Nyheden” og på forumtråden. På forumtråden er uddraget blevet en del af overskriften. Denne del af overskriften på forumtråden kan evt. slettes.

Tak fedt, at du gider at læse med, selvom det ikke er et spil til en platform, du normalt spiller på. Har du helt lagt alt andet end Nintendo på hylden?

Bye with a warmly hugs