Forside Fora Off-topic Hus eller lejlighed – hvad er dine erfaringer?

Currently, there are 0 users and 1 guest visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  Jeppe
  Rusher
  Offline

  Input søges fra det gode Rusher-panel. Min kone og jeg overvejer om vi bør flytte i hus, eller fortsætte med at bo i lejlighed. Der må uden tvivl være andre herinde som har været i samme situation.

  Lidt fakta om vores nuværende situation:

  – Vi bor i Roskilde
  – Lejligheden er på 122 m2
  – Rigtigt god beliggenhed
  – Lejligheden ligger i en “lukket” andelsforening, det tager +5 år at komme tilbage (til en 1-
  værelses lejlighed)
  – Det er en andelslejlighed, og den er købt kontant, så vi har meget lave udgifter
  – Vi har boet her siden 2007
  – Vi har netop fået lejligheden totalt istandsat mens vi i 3 måneder boede i et sommerhus
  – Vi har en datter på 8 år

  Som nævnt har vi netop fået den totalt moderniseret for ~700K. Før det var den ret gammel og slidt, og nu er alt helt nyt og lækkert.

  Af en eller anden årsag har vi, efter at være kommet tilbage og bo i lejligheden som nymoderniseret, fået lyst til at bo i hus i stedet. Måske fordi vi har “opdaget” hvor lækkert det er at bo i noget som er helt nyt. Samtidigt kan vi mærke at i takt med at vi bliver ældre får vi mere lyst til “vores eget” hvor man ikke skal tænke på naboen når man starter vaskemaskinen kl. 22 om aftenen eller hører høj musik.

  Vi har ellers ikke tidligere haft behov for at bo i hus. Noget af det kommer måske også af, at vi i 3 måneder boede i sommerhus.

  De ulemper vi kan se ved at bo i hus er:

  – Det er væsentligt dyrere. Et hus med den størrelse, beliggenhed og stand vi ønsker koster 5-7 mio. Vi kan dog betale 50% kontant, så vi har ikke behov for ret høj belåning. På trods af det vil det stadig være dyrere.
  – Man skal selv bruge langt mere tid på vedligeholdelse mm.
  – Færre naboer at snakke med (vi er ret sociale og snakker med mange af vores naboer. Dog primært dem som også har børn, og flere af dem kigger selv på at flytte i hus).
  – Hvis vi fortryder er der ingen vej tilbage i forhold til at komme tilbage til en lejlighed i den størrelse vi har i dag til samme pris.

  Er du flyttet fra lejlighed til hus? Var det det bedste du har gjort, eller var det egentligt rarere at bo i lejlighed?

Viser 30 svar - 1 til 30 (af 36 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  Noize
  Rusher
  • 175 Indlæg
  Offline

  Det er rarere at bo i et godt beliggende nyt hus efter min mening. Men det er jo en ren smagssag

  At kunne betale 50% kontant i et hus til 5-7 mio vil gøre at i kommer til at sidde sådan fhs billigt med de gode lån der er idag. Derudover så alt det i betaler vil meget af det blive betalt til jer selv i sidste ende.

  Derudovver er der altså ikke super meget vedligehold på et hus i det daglige hvis det er nyt og i mange mange år frem. Huse idag er lavet for den dovne modsat 60-70-80er huse hvor der ofte skal renoves rigtig meget før det bliver forhodlsvis vedligeholdsfrit pga andre bygge tekniker måde at anlægge haver osv.

  #2
  -SANTA-Julemanden
  Rusher
  • 21 Indlæg
  Offline

  Hej Jeppe

  Det er spændende 🙂. Min kæreste og jeg flyttede i hus tilbage i 2014 og valgte at bygge nyt hus i 2018.

  Det har vi været rigtig glade for, og det er bygget i vedligeholdelses-fri/-lette materialer så der er sådan set kun haven som ekstra arbejde ifht. lejligheden. Derudover er det er nybyggerkvarter som på godt og ondt…. Det er en homogen gruppe mennesker med børn i ca. samme alder. Det betyder (på vores vej, at least) man kommer hinanden ved og ungerne løber til og fra hinanden. Vi har med andre ord aldrig haft så meget med naboer at gøre end vi har nu efter vi er kommet i hus.

  … Det kommer selvfølgelig an på hvor I vil bo og om der er nogle byggegrunde til rådighed for “menneskepenge”…. Ellers risikerer man jo at købe hus i et dødt sølvbryllupskvarter som jeg læser I også er bekymret for. Vi kom i hus, inkl. grund og have for 4.5mio (215 M2)…. men jeg ved også godt priserne er anderledes i Aalborg SV ifht. Roskilde.
  Jeg har en kammerat som har købt hus (og nu totalrenoverer) i Vor Frue lige udenfor Roskilde. Det var ikke så forfærdeligt dyrt, men mit indtryk er at der ikke sker alverdens i Vor Frue og folk holder sig rimeligt for sig selv.

  …. Det blev vidst til nogle række løse tanker uden megen svar 🙂.

  Summa summarum er nok: Undersøg området – se aktivitet f.eks. på Facebook for at se hvor sociale folk er i de kandidat-områder I kigger på: Men vær ikke så bange for at kaste jer ud i det. Økonomisk er det heller ikke dumt at smide pengene i mursten (uanset og det er en ejerlejlighed eller hus).

  • Dette svar blev ændret 2 år, 11 måneder siden af -SANTA-Julemanden.
  #3
  Molkar
  Rusher
  • 115 Indlæg
  Offline

  Det lyder til at i har det som blommen i et æg, så den er da ikke helt nem i tilfælde af at i fortryder.
  Jeg tror ikke at i skal opgive det i har nu, medmindre i er helt sikre på at det er det i vil.

  Jeg er selv mest til hus, både fordi man har have, mange flere m2, bor i stueplan, ikke har naboer op af vægge/gulve.

  Mht. det sociale, synes jeg altid man kommer hinanden mere ved i et hus, så kan man lige tage en snak over hækken. Men det skyldes måske også at jeg aldrig har oplevet noget særligt socialt da jeg boede i lejlighed, det blev for det meste bare til et “hej” på opgangen.

  Ja et hus kræver mere håndværksmæssigt og man skal også have lidt grønne fingre, hvis haven ikke bare skal være en fodboldbane med robotplæneklipper… Har i overvejet at bygge nyt? så slipper du i hvert fald for vedligehold de næste 10+ år.

  Nu hvor i har andel er jeres renovering så tabt? Jeg kender ikke reglerne så godt, men der er da en maks pris ved salg ikke?

  #4
  Jeppe
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 360 Indlæg
  Offline

  #1
  God pointe omkring alderen på et hus. Nu er vi faktisk begyndt at tale om at det måske var værd at købe noget til nedrivning og få bygget helt nyt.

  #2
  Hej Michael, længe siden :-). Det sociale lyder virkeligt tiltalende. Vores udfordring er nok at vores datter går på en skole lige ved siden af hvor vi bor, så vi vil gerne blive boende i samme område. Det har længe været et sølvbryllupskvarter, men der er dog gang i et stort generationsskifte i området.

  #3
  Interessant omkring det sociale. Vi bor nok bare i en andelsforening hvor folk kommer hinanden mere ved. Der bor flere børnefamilier, og der ligger en fælles legeplads lige udenfor døren. Vores lejlighed ligger for øvrigt i stueplan.

  Vores renovering er ikke tabt. Den afskrives over 10 år, så den falder dog markant fra år til år. Næste år vil den kun være 630K værd på papiret. Derfor giver det også mening at flytte hurtigt hvis vi vælger at gå husvejen.

  #5
  Nioxic
  Rusher
  • 414 Indlæg
  Offline

  Min søster boede i en mindre andelslejlighed inde i midtbyen, og så pga pladsmangel ville hun finde noget andet (større)

  men hun valgte så bare at leje hendes andelslejlighed ud, og så flytte i noget andet. Anyways, måske det er en mulighed for jer, men det afhænger vel også lidt af hvad reglerne osv er ifht den slags (det ved jeg ikke en dyt om :D)

  edit: hun flyttede ikke i et hus, men hun lejede et rækkehus

  Personligt har jeg boet i (almenbolig) lejlighed siden jeg flyttede hjemmefra, og det er det værste lort nogensinde

  jeg hader det og hver eneste dag ønsker jeg at jeg boede i hus. Kæresten og jeg er dog ved at spare op, men der er sgu lang vej endnu, især med de boligpriser her i århus…

  Vi vil gerne både ha plads til kæledyr, have, værksted og sådan noget. Det kan man nærmest ikke have i en lejlighed.

  Dertil ønsker vi også ting som mindre trafikstøj (jeg bor lige ud til en vej som er relativt trafikkeret, også med busser og lign) og så er jeg ufatteligt støj-sart, og jeg hader at skulle lytte til naboens telefonopkald(ringetonen), støvsugning og lign.

  anyways jeg har ikke flyttet FRA lejlighed til hus

  men jeg har da boet i hus, da jeg var yngre og det var jo fantastisk, ifht lejlighed, på alle måder. (men jeg skulle jo ikke tage mig af det økonomiske dengang)

  • Dette svar blev ændret 2 år, 11 måneder siden af Nioxic.
  #6
  Djernis
  Rusher
  • 71 Indlæg
  Offline

  Vi havde rækkehus der var bygget i 60’erne med 2 plan á ca. 70 m² så lige omkring 140m² ialt og så en god stor have, der var mange ting der skulle vedligeholdes som #1 også er inde på, jo nyere desto mindre er der at vedligeholde, der vil dog altid være noget i form af have og den slags, medmindre man kun har græsplæne s’føli.
  Vi flyttede dels pga. jeg ikke kunne vedligeholde skidtet selv pga. helbredsproblemer og vi pga. dette heller ikke havde råd til at betale os fra vedligeholdet vha. håndværkere.

  Vi er flyttet i en lejlighed på ca. 80m² der blev nyrenoveret for ca. 6-7 år siden, det har været småting der skulle fixes og de ting der var ringede vi jo bare efter viceværten. Hvor vi bor må vi have 1 hund/kat og så har vi fået et par undulater som der ikke var problemer i.

  Fordelen ved huset er mindre støj fra naboer (oftest, der kan være undtagelser), som regel mere plads (dette kan dog også være en ulempe fordi der gerne er et rum der ender med at være “opbevaringsplads” og man så ender med en masse skrammel man nok istedet skulle have kørt på losseren ), og det er rart at man kan skifte/ændre hvad man har lyst til når man har lyst/råd.

  Fordelene ved lejligheden for os er mindre vedligehold og mindre plads at rode/gemme diverse ting på, så det er mere overskueligt at få ryddet op eller gjort rent.

  • Dette svar blev ændret 2 år, 11 måneder siden af Djernis.
  #7
  StultusX2
  Rusher
  • 2003 Indlæg
  Offline

  Altså nu hvor I lige har fået totalt renoveret lejligheden, så…

  Kunne det ikke være, at netop et sommerhus kunne være svaret? Igen, det marked er vist på vej opad i raketfart, prismæssigt? Men er vel trods alt stadig en ganske fornuftig investering.

  My TIE! My nimble coffin! Og det ér KUNS med Collector's CD-ROM 1995!
  En snarligt uddøende single Player med Logitech Wingman Extreme Digital 3D - der “skal tage sine piller og sætte sig ned bag i bussen”...

  #8
  Noize
  Rusher
  • 175 Indlæg
  Offline

  #7 sommerhuse er der tilgengæld også ofte en del vedligehold ved

  #9
  Kenkari
  Moderator
  • 2724 Indlæg
  Offline

  Altså nu hvor I lige har fået totalt renoveret lejligheden, så…

  Kunne det ikke være, at netop et sommerhus kunne være svaret? Igen, det marked er vist på vej opad i raketfart, prismæssigt? Men er vel trods alt stadig en ganske fornuftig investering.

  Hva’.. et “normalt” skrevet indlæg fra stultus.. Har du solgt din Rushers konto?

  "Arguing with retards is like playing chess with a pigeon: No matter how good I am at chess, the pigeon is just going to knock over the pieces, crap on the board and strut around like it's victorious"

  #10
  Drixx
  Rusher
  • 385 Indlæg
  Offline

  #9 Et rent stultus indlæg er første tegn på apokalypsens fire ryttere.

  #11
  StultusX2
  Rusher
  • 2003 Indlæg
  Offline

  Hvis I to indavlede moderatorer lige gider tilføje, nu 200MHz i overskriften på min 486 180MHz tråd, så kan I more jer videre så meget I nu lyster! DEAL?

  #7 sommerhuse er der tilgengæld også ofte en del vedligehold ved

  Øh, ja? Der er HUS i sommerhus er der ikke kære Noize?

  My TIE! My nimble coffin! Og det ér KUNS med Collector's CD-ROM 1995!
  En snarligt uddøende single Player med Logitech Wingman Extreme Digital 3D - der “skal tage sine piller og sætte sig ned bag i bussen”...

  • Dette svar blev ændret 2 år, 11 måneder siden af StultusX2.
  #12
  Cancerman
  Head Rusher
  • 3038 Indlæg
  Offline

  #11 Sådan. Og så holder du på med, at have et horn i siden på Mods herinde – DEAL?

  #13
  StultusX2
  Rusher
  • 2003 Indlæg
  Offline

  Mnjah..fordi #9 og #10 er glimrende; bolden, ikke personen og i nærheden af trådemne?
  Men jo! DEAL! Men så SKAL jeg også have lov til, at skrive fornuftigt – en gang i mellem!

  Fred på Fora ☮

  My TIE! My nimble coffin! Og det ér KUNS med Collector's CD-ROM 1995!
  En snarligt uddøende single Player med Logitech Wingman Extreme Digital 3D - der “skal tage sine piller og sætte sig ned bag i bussen”...

  #14
  MiNo
  Rusher
  • 695 Indlæg
  Offline

  Mht økonomien så tvivler jeg på det vil koste noget væsenligt ekstra at bo i hus. Med 50% i udbetaling så vil i få de absolut bedste betingelser og dermed mulighed for negative renter. Dvs i skal ikke betale noget for at låne. Der er ingen grund til at betale af på et lån i den situation. Hvorfor skulle i have mere end ca 3 mill i friværdi?

  Prøv at regne på det. Og glem som sagt tanken om at betale lånet ud. Det giver ingen mening pt.

  Regn evt med hvad jeres forbedringer koster jer pr år de næste 10 år.

  I skal satme bo billigt nu før et hus ikke er ca samme udgift.

  #15
  Kenkari
  Moderator
  • 2724 Indlæg
  Offline

  Mnjah..fordi #9 og #10 er glimrende; bolden, ikke personen og i nærheden af trådemne?

  Men jo! DEAL! Men så SKAL jeg også have lov til, at skrive fornuftigt – en gang i mellem!

  Fred på Fora ☮

  Vi kunne også lege du skriver normalt, hele tiden. Deal?

  Ontopic:

  Jeg har boet i hus hele mit liv indtil jeg flyttede hjemmefra. Siden da lejlighed.

  Jeg ve dikke. Der er sgu meget man skal holde styr på, når man bor i hus. Have og hus kan drive selv de bedste til vanvid, og afhængig af hvilken type hus man vælger, så skal man også have hænderne skruet korrekt på. Hvis ikke man betaler sig fra det.

  Jeg ville gerne bo i hus, da jeg så kunne have mine hunde og lege med dem, men jeg vil helst bo i lejlighed. En hyggelig lille ejerlejlighed, hvor bare kan være mig selv, og små larme lidt for mig selv. Jeg er i forvejen halvdøv, så naboer omkring mig der taler i telefon, hører lidt musik eller støvsuger, det generer mig sgu ikke.

  Og så har jeg folk til det grove

  "Arguing with retards is like playing chess with a pigeon: No matter how good I am at chess, the pigeon is just going to knock over the pieces, crap on the board and strut around like it's victorious"

  #16
  Cancerman
  Head Rusher
  • 3038 Indlæg
  Offline

  #15 Stop, stop. Det er Stultus’ varemærke. Det skal der ikke laves om på.

  #0 Jeg vil altid anbefale hus men om det er det rigtige tidspunkt at købe på er et godt spørgsmål. Priserne er tossede i øjeblikket men om de kun fortsætter op ved man aldrig.

  Så er jeg nok også modsat mange andre. Jeg vil hellere ha et ældre hus der skal renoveres end et nyt. Men det er jo en smagssag.

  #17
  Emilsa
  Rusher
  • 1118 Indlæg
  Offline

  Jeg ville altid vælge hus, jeg har før boet i forskellige lejligheder i 12 år, fra nogle ok fine til autentisk slum (med fixende junkier på toilettet og hele pakken) nu bor jeg i den fædrene slægtsruin med 5+ hektar og 300 meter til nærmeste nabo. Huset har snart 200år på bagen og er i sin tid bygget af skralede/genanvendte byggematerialer – så der er massere af løbende vedligehold, men det lærer jeg sådan hen af vejen at tage mig af… agtigt. Jeg ville gå psykisk ned hvis jeg skulle bo i tæt bebyggelse igen.

  8# sommerhuse er tilgengæld noget mindre intimiderende at vedligeholde end huse.

  I funkekasset diser funkestyveren med sin dangenak på olmsk saster, for at fakke a kultes - alt mens han byser sin roï oc knup.

  #18
  knekker
  Rusher
  • 855 Indlæg
  Offline

  købte selv en andelsbolig rækkehys sidste år, naboen har brokket sig over min brors musik og når han sætter vaskemaskinen til kl 22.00, lol.
  Nu er jeg så endelig ved at blive færdig med renovationen, så skal det bare sælges så jeg kan gå igang med at bygge nyt villa hus, hvor ingen andre naboer bor klods op af en at bekymre sig om, og så har du heller ikke en bestyrelse bestående af simple mennesker der skal blande sig i alt hvad du foretager dig med rækkehuset eller hvad du vil sælge den til.
  Det ser jeg meget frem til.

  • Dette svar blev ændret 2 år, 11 måneder siden af knekker.
  #19
  StiX
  Rusher
  • 195 Indlæg
  Offline

  Vi købte i 2018 en villalejlighed (stue etagen af et to etagers hus) i midten af Aalborg, som vi totalt istandsatte. Vi har nu solgt og flyttet i en et-plans villa lidt uden for Aalborg.

  Egentlig har vi været rigtig glade for at bo i villalejlighed, vi havde stor have, så der var lidt villa følelse alligevel. Vi kom dertil, ligesom du også giver udtryk for, at det kunne være rart at have vores helt eget. Så for os har det været det helt rigtige valg at flytte fra lejlighed til hus.

  Og hvis I kan lægge 50% af prisen for et hus, så kommer I sgu til at sidde billigt i det uanset, så økonomisk ser jeg bestemt ingen grund til ikke at flytte i hus.

  #20
  Uranos
  Rusher
  • 52 Indlæg
  Offline

  Jeg flyttede ihus for 1 år siden.
  Der er mange flere gøremål, mange flere forskellige regninger at holde styr på.
  Det er lækkert at have sit eget ingen tvivl om det.
  Hvis jeg havde jeres penge var jeg nok gået efter at blive boende og så købe et tilpas sommerhus forholdsvis tæt på og bo der i de fleste weekender….
  Så kan i få lidt af det hele.

  #21
  Mart33N
  Rusher
  • 354 Indlæg
  Offline

  For mig er der ingen tvivl: Hus!

  Især hvis det er nyt hus. Hvis man er forholdsvist udadvendt får man hurtigt gode forhold til sine naboer, hvis de også er det. Ellers kan man jo invitere tidligere naboer på besøg

  Friheden til at gøre (nogenlunde) som man lyster vejede ekstremt tungt for os.

  Nu har vi et lækkert villahus tæt på vandet på en 700 kvm grund med gode naboer hele vejen rundt. Så en mindre grund kan også skabe mere kontakt til dem omkring en.

  Med det beløb sparet op burde i vel også fint kunne leje jeres lejlighed ud og stadig få et fint hus i Roskilde?

  #22
  Jeppe
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 360 Indlæg
  Offline

  Tak for de mange input. Det er super brugbart :-).

  Nu har jeg skrevet til banken for at få en idé om hvor meget vi kan låne hvis vi lægger 3,5 mio kontant (huse i Roskilde er hammerdyre). Jeg er dog allerede skeptisk. Min kone og jeg er nemlig begge selvstændige (driver virksomhed sammen), så banken vil se et hav af papirer før de kan give nogen indikation…. selvom vi aldrig har haft nogen kassekredit, lån eller andet udestående med dem.

  #23
  Jeppe
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 360 Indlæg
  Offline

  En opdatering på denne

  Som ventet er banken lidt skeptiske på grund af vores arbejdsmæssige situation. Derfor laver de deres beregninger på baggrund af en indtægt svarende til 40% af hvad vi rent faktisk har tjent de sidste 18 måneder. De vender tilbage i næste uge.

  I mellemtiden havde vi fundet et perfekt hus. Det var ikke kommet på nettet endnu, men der var sat til “Til salg” skilt frem fra ejendomsmægleren. Vi kom ud og se det dagen efter, og skulle have set det igen i morgen – men ejerne har allerede fundet nogle i deres omgangskreds som vil købe huset. Egentligt lidt mærkeligt at de fik en ejendomsmægler på opgaven og så bagefter fandt nogle i netværket – men det er bare et vildt marked for tiden.

  De fleste huse i vores område har en liggetid på 15-30 dage, så man skal være hurtig til at komme ud og se dem, og tage en beslutning om hvorvidt man slår til eller ej.

  #24
  RetardedWookie
  Rusher
  • 181 Indlæg
  Offline

  Vi har hus, og jeg har ikke lyst til at bo i lejlighed igen.

  Det er så fedt at have sit eget, og ikke skulle bekymre sig om over- eller underboer eller dem på den anden sige af væggen.

  Men nu har jeg også altid lagt stor vægt på ikke at være forstyrrede over for andre. Da jeg selv boede i lejlighed var jeg også ofte træt af støj fra andre i opgangen.

  Der er mere der skal passes, plejes og vedligholdes, men det er en helt anden fornøjelse når det er 100% dit eget og du ikke er underlagt regler udover en løst formuleret lokalplan.

  #25
  knekker
  Rusher
  • 855 Indlæg
  Offline

  #23 Folk er alt for loyal overfor deres egen bank og går med på deres præmisser. Hvis banken begynder at lege vanskelig, så er det blot endnu en grund til at søge låne tilbud andre steder fra som alm. brandbank osv.

  Er selv igang med at sælge en andelsbolig hvorpå der er lavet renovationer for over 160.000 kr som jeg så har lagt oven i den maximale salgspris, men hver interessere køber som skal ud og tage lån for købet, får afslag fra banken, da banken ikke vil være med til at låne noget der ligger over den offentlig andelsbolig vurdering, med begrundelsen at de ikke vil kunne få de 160.000 kr hjem igen, skulle banken gå hen og tvangssælge andelsboligen. Altså vi snakker blot om 160.000 kr. ekstra, det mener de åbenbart ikke de nogen sinde vil kunne få hjem igen, kæft en arrogant attitude at have fra banken at have.
  Og de kan slippe afsted med denne arrogance fordi disse købere agere som deres bank er det eneste sted de kan låne pengene, så de giver hurtigt op og kigger videre på andre boliger.

  #26
  Nickell
  Moderator
  • 1745 Indlæg
  Offline

  Bankerne har konsollideret sig ved at købe realkreditinstitutterne. Jyske Bank ville låne os 3,0 mio, ligesom de andre banker. BRF ville gå helt op til 3,5 mio. Men nu er BRF blevet indlemmet i Jyske Bank, så den lånemulighed kan jeg jo ikke længere anbefale.

  #27
  Guru35
  Rusher
  • 67 Indlæg
  Offline

  #25 Det er desværre en realitet at mange banker ikke vil give prisen for forbedringer. Jeg købte min andelsbolig med forbedringer for 130.000 kr, og forsøgte på et tidspunkt at omlægge lånet til en anden bank der muligvis var billigere. Glem det. De mente slet ikke at de 130.000 kr. havde nogen betydning, så de for at indfri lånet hos min nuværende bank tilbød de mig en kassekredit på 70.000 kr oven i andelslånet. Det blev desværre for dyrt i længden.

  #28
  knekker
  Rusher
  • 855 Indlæg
  Offline

  #27 Det er bankens opgave at yde lån som de kan tjene penge på, så længe de kan se at du er i stand til at betale løbende tilbage som aftalt, men ak nej, de vil også bestemme om de sidste sølle 130.000 kr af boligens værdi er det ekstra værd. Fuck dem.

  #29
  Jeppe
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 360 Indlæg
  Offline

  12 måneder senere, og nu har vi fundet huset :-). Vi skrev under for et par uger siden, og forleden faldt alt på plads (der var lige nogle forbehold mm. som skulle løses). Overtagelse 1/8. Vi var de første til at se huset og købte 3 dage efter.

  Desværre nåede renterne lige at stige med raket-fart i den tid vi har kigget, uden at det har medført lavere boligpriser endnu. Heldigvis rammer vi kun en belåning på 40%, hvilket er grænsen for at opnå den lavest mulige bidragssats.

  #30
  knekker
  Rusher
  • 855 Indlæg
  Offline

  #29 Fedt, tillykke!

Viser 30 svar - 1 til 30 (af 36 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...