Forside Fora Politik/Samfund Ukraine 2022+ ? Svar til: Ukraine 2022+ ?

#345
hqx
Rusher
  • 89 Indlæg
Offline

Er det kun i film at man ser at det er muligt at skyde (atom) missiler ned i luften? Med andre ord er det bare bye bye hvis Putin trykker på knappen? Eller er det mere at han affyrer så mange at det kun er en brøkdel man får ram på…

Har arbejdet med det i sin tid i militsen (agtigt)

I teorien kan vi godt skyde dem ned hvis det er alm misiler, men de har afsindigt meget fart på som #344 også siger, endvidere er det svært at kalkulere hvor de skal ramme henne, hvis man fx. har 2x missiler som nærmer sig hinanden med 2000 km i timen fra hver side, så er det godt nok et lille vindue man har til at sprænge (typisk er det tusindvis af små fragmenter man sprænger i en sphere for at få modpartens til at blive defekt)

Noget andet er varsling, det er utroligt svært at se missiler da de har en meget lille profil og flyver meget stærkt, ICBM er endnu sværere da man skal kigge lodret op, så det er helt andre systemer der skal til at ramme dem.

Et andet problem er rækkevidde på de fleste SAM systemer – man kan simpthen ikke række længere end 50-75KM, hvilket gør det endnu sværere.

Arbejde selv i sin tid med DEHAWK http://www.nyluftvet.dk/94737562
Blev skrottet ca. 3 mnd efter det var erklæret operativt … skønt træk!

Nu står vi så og mangler det igen.