Forside Fora Politik/Samfund Ukraine 2022+ ? Svar til: Ukraine 2022+ ?

#270
Emilsa
Rusher
  • 669 Indlæg
Offline

#268 – Rusland kommer til at dedikere en hel del af sit fokus de næste år på at koncentrere sig om at holde og passificere Ukraine – såfremt de vinder, det taler lidt imod at de bare tromler videre. Der er kun 144 mil Russere og de skal holde militært et land på 44 millioner – det kommer til at kræve en del, også selv om de måske har større imperie ambitioner. De har også allerede Tropper i udbryder Republikken Transnistrien, de har de haft i årtier – så de har ligesom styr på Moldavien.

#269 – Jeg får ondt i maven over det, de samme folk som var noget nær parat til at sænke skibe med flygtninge på åbent hav, og sende dem i process lejre hos tvivlsomme regimer – er nu klar til ubetinget at åbne dørene. Altså jeg er glad på de ukrainske flygtninges vejne og alt det der – hjertelig velkommen!… Men for satan hvor er det hyklerisk!

Det samme med de der mennesker der var med til at hive Danmark med i krig, når daddy Yankee var ude og skide tykt på international lov og nationernes ret til selvbestemmelse. De mennesker, de har ikke retten til ligepludselig at være imod krig og brud på international lov – de har selv været med til at reducere Danmark til hvad Hviderusland er for Rusland, bare for USA…. Fuck dem, fuck dem langt ned i helvede!

  • Dette svar blev ændret 2 måneder, 3 uger siden af Emilsa.