Forside Fora Politik/Samfund Ukraine 2022+ ? Svar til: Ukraine 2022+ ?

#62
Guru35
Rusher
  • 61 Indlæg
Offline

Nu må man ikke glemme at Rusland har atomvåben, og hvis Ukraine bliver en del af NATO så bliver vi tvunget ind i en krig med Rusland. Vi vil ikke i krig med Rusland. Så må de hellere få deres vilje og tage de russisk sindede områder de gerne vil have. Folk der bor der er i forvejen russere, og vil gerne være en del af Rusland. Hvorfor ikke lade dem få deres vilje?
Tror ikke Rusland er interesseret i at overtage hele Ukraine. De vil nok bare sikre sig de områder de allerede har overtaget, og nogle få andre områder, hvor der i forvejen er konflikt mellem russisk sindede borgere og den ukrainske regering.

Hvis først vi bliver blandet ind i en krig mod Rusland og danske soldater skal til at skyde mod russere, hvad vil russerne så ikke tænke om danmark som strategisk punkt og millitært mål, hvis de får den idé, at de vil fjerne NATO med magt. Danmark har før været skydeskive som strategisk land. Vi er blot en brik i et stort spil. Jaja, USA skal nok vise dem vejen ud af Bornholm med deres militær maskine, missiler, og i sidste ende atombomber, men hvad bliver konskvensen? Når USA har deres militære isenkram opmagasineret i københavn, så bliver københavn pludselig et millitært mål. Et missil på vej mod Rusland kan blive forvekslet med et atommissil, og så ryger der et rigtigt atommissil den anden vej. Pludselig flyver der atommissiler frem og tilbage.

Jeg tager på en lang ferie i nord Norge, hvis situationen skulle udvikle sig i den retning. Eller hvor mener i man burde tage hen? Skal selvfølgelig være før, alle muligheder for at rejse forsvinder.