Forside Fora Nyheder Er du klar til mere Ringenes Herre? Svar til: Er du klar til mere Ringenes Herre?

#24
Emilsa
Rusher
  • 931 Indlæg
Offline

#22

Alt bliver weaponized i diversitetens navn.

Det er en nem konklusion, men du anskuer det forkert… Det er mere ønsket om diversitet og inklusion der bliver hijacket af coorporate interests. De sidder i marketing og ledelse med nogle markeds og målgruppeanalyser der viser at de markedssegmenter som de målretter imod går meget op i diversitet og inklusion og alt det der. Og derfor vurderes det at man øger indtjeningen ved at afspejle det i de film man producerer.

Samtidig tør de ikke fortælle nogle nye historier (nostalgi er en mægtig kraft, vi lever i en genbrugs og remix epoke) så de infuserer det her i de allerede kendte historier. Hvilket er en skam, for der findes fantasy hvor det her move ville være meget mere gnidningsfrit, og der findes massere af historier fra virkelighedens verden der burde blive fortalt – istedet for at gøre dronning Elizabet sort.

Der er sådan en rigdom af historier man kunne tage fat i. Men Nej… Malik Ambar eksempelvis, hvorfor er der ikke en $$$ produktion om Malik Ambar!!

I funkekasset diser funkestyveren med sin dangenak på olmsk saster, for at fakke a kultes - alt mens han byser sin roï oc knup.

  • Dette svar blev ændret 1 år, 1 måned siden af Emilsa.