Forside Fora Politik/Samfund Coronavirustråden version 2 Svar til: Coronavirustråden version 2

#492
Deadlights
Rusher
  • 403 Indlæg
Offline

#491 Det er fordi sundhedsvæsenerne ikke synes det er OK folk dør af Corona hvis de har komorbiditet. Tallene lyder selvfølgelig mindre farlige ud hvis man først vælger et land med en meget effektiv nedlukningsstrategi og derefter manipulerer de fleste dødsfald væk ved at fjerne dem man opdager er mest sårbare fra sin egen særlige statistik.

Man kan måske synes det er sjovt at spekulere over hvordan tingene kunne se ud i en verden hvor Corona er den eneste dårligdom, man kan have, og hvor landet er i evig nedlukning. Men det er jo ikke den virkelighed, vi befinder os i.

Man kan også vælge at rette henvendelse til sundhedsvæsnet for at høre, hvorfor de ikke synes man bare kan pille de fleste dødsfald ud af statistikken, så det ser flottere ud.

Dvs. hvad ved eksperterne, som amatørerne ikke ved?

Et hurtigt kig på Sundhedsstyrelsens hjemmeside afslører de er bekendte med forskellige lidelser, der kan øge risikoen for et alvorligere sygdomsforløb, hvis man smittes, så det kan jo oplagt være en del af forklaringen, da særligt ældre ofte fejler noget i forvejen og fylder mest i statistikken. Et godt spørgsmål at stille dem.

https://www.sst.dk/da/Udgivelser/2020/Rationel-Farmakoterapi-7-2020/Personer-med-oeget-risiko-for-et-alvorligt-sygdomsforloeb-med-COVID-19