Forside Fora Off-topic Flyvende biler i 2030 Svar til: Flyvende biler i 2030

#35
Snowball42
Rusher
  • 32 Indlæg
Offline

Jeg har altid har forsvaret Tesla og det kan evt ses som Tesla fan-boy, dog har jeg altid argumenteret for mine holdninger. Men min position her har faktisk ikke så meget at gøre med Tesla eller Elon som så, men det at en dansker og deres typiske jantelov, elsker at pille folk ned (eller se dem crash and burn) som har klaret sig godt her i livet.

Jeg finder det patetisk fordi disse individer har aldrig selv udrettet noget i livet, og i stedet for at arbejde hårdt eller tage chancer for for at opnå noget, eller i det mindste have en form for respekt for de folk som Elon har opnået, så er det så er det endnu engang bare sjovere og lettere at svine og pille ned de folk som gør det godt.

Jeg finder ikke Elon karismatisk jeg har heller ingen personlig interesse i at møde Elon, der findes endda et klip hvor han sparker sin kærestes hund under et interview fordi den larmede under interviewet(uden for kamera). De ting Elon har opnået her i livet har jeg derimod utrolig meget respekt for, en bedrift meget få mennesker her i livet ville kunne gøre kunsten efter. Det har ikke noget at gøre med at være Simp, det er blot et faktum. Jeg forsvare ham fordi der bliver sat tvivl på hans karakter blot fordi han bl.a ikke altid kan overholde sine mål. Det er useriøst og dybt latterlig holdning at have og lugter af en typisk jantelov person som ikke ved hvad han snakker om.

Og det er ikke bare Nioxic som elsker at hade Elon, de danske medier som Danmarks Radio, bringer ofte også kun artikler omkring Elon, når han har gjort sig underligt bemærked og stort set aldrig når Elon, SpaceX eller Tesla klare sig fantastisk, for det er åbenbart ikke spændende læsning for den danske befolkning.

Han sætter stramme deadlines, hans raketter har eksploderet meget i starten, han har valgt ikke at bruge lige så dyrt HW til hans raketter, fordi de f.eks. ikke er samme high grade som Nasa bruger.

Så kan det jo godt være han glipper deadlines indimellem, men der er ikke mange der producerer tilsvarende high tech ting, der tager samme kalkulerede risici som ham. Derfor må jeg også sige jeg er enig i forhold til det.

Jeg kan heller ikke undgå at blive imponeret over de ting han har nået så hurtigt som han har, og i forhold til dårlige arbejdsforhold, så er der i USA inden for bl.a. advokat firmaer, wallstreet/hedegefonde osv. enormt høje krav til dem der vil ind. Jeg tror bare Tesla er så meget i medierne i forhold til andre lignende firmaer at man bare ikke hører de samme ting.