Forside Fora Gør det selv Gør det selv streaming – how to? Svar til: Gør det selv streaming – how to?

#3
SturmWolfDK
Rusher
#0 Trådstarter
  • 247 Indlæg
Offline

#1
Jeg tænkte nu mest på spil, ja. Jeg ser ikke porno, eller let ASMR som noget jeg vil kaste mig ud i her i livet.

Jeg har installeret OBS, fordi jeg kan se at 8 ud af 10 guides nævner det, så for en begynder lød det som at være det foretrukne valg.

Jeg har fortsat min tidligere pc, som evt. kunne køre den del af det, så min nuværende pc kunne stå udelukkende for spil-delen. Der er bare meget at sætte op og tage stilling til i OBS, synes jeg. Så det virker ganske overvældende.

I forhold til overlays finder jeg det særligt besværligt, fordi jeg har ingen photoshop skills what so ever. Jeg har dog fundet ud af at man på stream elements kan hente diverse sæt gratis, men det kunne være sjovt at have sit eget theme gående.

Jeg har to skærme på den nuværende gaming pc, og kan også godt få sat to mere op, såfremt det bliver nødvendigt til den anden pc. Så nu er det bare med at finde ud af hvilken skærm der streamer, og hvornår den gør det.

#2
Lige pt. er tanken Twitch, men dog via OBS. Lyder til at du har styr på OBS delen i det mindste

Jeg har fået en fornyet respekt for streamers efter at have prøvet og sætte mig ind i hvordan det fungere. Det er ret overvældende, så tilgangen herfra er såmænd meget ydmyg, for kan godt se at det er ikke noget man bare lige sætter op.

Og har også fundet ud af at jeg skal ud og investere i et par ting inden det kan lade sig gøre.