Forside Fora Off-topic Voksenuddannelse – IT-Supporter Svar til: Voksenuddannelse – IT-Supporter

#15
Aben
Rusher
  • 33 Indlæg
Offline

Jeg går med præcis de samme overvejelser som dig #0, jeg er bare lidt længere i forløbet. Mit bedste råd er: drop grundforløbet. I stedet tag et CompTIA A+ certifikat og du kan derved skippe grundforløbet(i hvert fald ved Aarhus TECH).

Du skal til en RKV(realkompetencevurdering) samtale hos uddannelsesstedet, hvor du kan spørge mere specifikt ind til det.

Ift CompTIA certifikatet er det ret nemt. Det koster dog lidt penge, ca 2500-3000 alt efter om du køber uddannelsesmaterialer ved siden af. Jeg kan anbefale følgende bog: https://www.amazon.de/-/en/Mike-Meyers/dp/1260454037/ref=mp_s_a_1_1?dchild=1&keywords=Comptia+a%2B&qid=1624314634&sr=8-1

Bogen er ret tung, men du kan sikkert skippe meget af den. Et tip er at svare på kapitelspørgsmålene inden du påbegynder et kapitel. Derved kan du pejle dig ind på, hvor meget du skal nærlæse hvert kapitel.

Et andet tip er at tage en masse prøveeksaminer. Der følger en del med til den bog, jeg linkede, men ellers kan jeg anbefale følgende to pakker:

https://www.udemy.com/course/comptia-a-220-1001-practice-exams-over-500-questions/

https://www.udemy.com/course/comptia-a-1002-exams/

Når du så har fået kredit for dit grundforløb, så er det bare igang med at søge lærepladser, drop skolepraktikken som andre i tråden også siger. Jeg vil også anbefale dig at læse lidt op på Cisco, da det vist er det, som de fleste dumper på under uddannelsen.

Held og lykke